Lelki útravaló a mai napra – 06.01.

Lelki útravaló a mai napra – 06.01.

Drága Barátom!

Szeretném ma a figyelmedet Isten hűségére irányítani. Ő egy rendíthetetlen szikla az életedben, aki soha nem hagy cserben, és akinek az ígéretei örökké megállnak.

Tudom, hogy néha az élet viharai próbára tesznek bennünket. Olyankor minden bizonytalannak tűnik, és kétségek gyötörnek. De Isten azt üzeni neked ma, hogy Ő nem változik! Ahogy a múltban hű volt hozzád, úgy a jövőben is az marad.

Emlékezz vissza azokra a pillanatokra, amikor Isten hűsége megmutatkozott az életedben! Gondolj azokra a nehéz időszakokra, amiket az Ő segítségével legyőztél. Lásd, ahogy a próbák alatt is végig veled volt, erőt és vigasztalást nyújtott. Ez a hűséges Isten ma is ugyanaz!

Isten azt ígéri az Igéjében, hogy soha nem hagy el, nem ad fel téged. Még ha az egész világ el is hagyna, Ő akkor is kitart melletted. Az Ő szeretete és elköteleződése irántad nem függ a teljesítményedtől vagy a körülményeidtől. Ő egyszerűen szeret, mert az Ő gyermeke vagy.

Ma bátran ráhagyatkozhatsz erre a megingathatatlan hűségre! Bármilyen kihívással is szembesülsz, vidd Isten elé, imában. Emlékeztesd magadat az ígéreteire, melyek örökké szilárdan állnak. Lásd hit által, ahogy Ő most is munkálkodik az érdekedben, hogy a javadra fordítson mindent.

Töltsd az idődet ma Isten Igéjével, és engedd, hogy a hűségéről szóló kijelentések megerősítsék a szívedet! Dicsérd Őt azért, mert sosem hagy cserben, mindig megtartja a szavát. Ez a dicséret új perspektívát nyit meg előtted, és békével tölt el.

Imádkozom, hogy ma különös módon megtapasztald Isten hűségének valóságát! Legyen a szíved tele bizalommal és reménnyel, tudva, hogy a te Istened sosem hagy el. Ő a hűséges szövetségesed minden élethelyzetben.

Merülj el Isten állhatatos szeretetében és jelenlétében! Hagyd, hogy az Ő ereje és békéje átjárja a szívedet a mai napon. Hűsége legyen a biztos alap, amin állsz, bármit is hoz az élet!

Isten áldjon meg téged az Ő soha el nem múló, mindent legyőző hűségével!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!