Lelki útravaló a mai napra – 06.02.

Lelki útravaló a mai napra – 06.02.

Kedves Barátom!

Ma szeretnélek emlékeztetni arra, hogy milyen hatalmas erő rejlik a hálaadásban. A hála kulcsot jelent egy olyan élethez, amit öröm, békesség és elégedettség jellemez.

Tudom, hogy néha könnyű a nehézségekre, a hiányokra összpontosítani. De Isten arra hív minket, hogy emeljük fel a tekintetünket, és vegyük észre az Ő jóságának bizonyítékait az életünkben. Minden új nap, minden lélegzet, minden apró áldás az Ő kegyelmének jele.

A Biblia azt mondja, hogy adjunk hálát mindenért, mert ez Isten akarata számunkra. Ez nem mindig könnyű, különösen, ha fájdalom vagy veszteség ér bennünket. De amikor a hitünk szemüvegén át nézünk a körülményeinkre, megláthatjuk, hogyan munkálkodik Isten a javunkra még a kihívások közepette is.

A hála egy olyan döntés, amit újra és újra meg kell hoznunk. Döntenünk kell, hogy a próbák ellenére is hálásak maradunk, mert tudjuk, hogy Isten a kontroll alatt tartja az életünket. Ez a döntés átformálja a gondolkodásunkat, a szívünket, és csodálatos változást hoz.

Ma arra biztatlak, hogy minden nap szánj időt a hálaadásra! Gondold végig, hogy Isten milyen módon mutatta meg a jóságát, a gondoskodását feléd. Köszönd meg a szeretteidet, az ellátást, az erőt és vezetést, amit Tőle kapsz nap mint nap. Lásd meg a szépséget az apró dolgokban, és dicsérd Istent minden ajándékáért!

Ahogy a hálaadás a szíved alaphangjává válik, meglátod, hogy az életed is megváltozik. A panaszkodást felváltja a dicséret, a félelmet a hit, a keserűséget az öröm. Mert amikor Istenre nézünk, minden más a helyére kerül.

Imádkozom azért, hogy a mai nap a hálaadás napja legyen számodra. Fedezd fel Isten szeretetének lenyomatát mindabban, amid van, és amid vagy! Tudom, hogy ahogy ezt teszed, Ő elárasztja a szívedet természetfeletti békességgel és megelégedettséggel.

Isten gazdag áldása kísérjen ma és minden nap, és tegyen téged a hála emberévé! Mert egy hálás szív mindig utat nyit a csodáknak.

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!