Lelki útravaló a mai napra – 06.03.

Lelki útravaló a mai napra – 06.03.

Drága Barátom!

A mai üzenetem számodra az Istentől kapott egyedi értékeidről szól. Isten csodálatosan és dicsőségesen formált meg téged, olyan tulajdonságokkal és képességekkel ruházott fel, amelyek csak rád jellemzőek.

Néha talán megkísért a gondolat, hogy másokhoz mérd magad, és úgy érzed, hogy nem vagy elég jó vagy különleges. De hadd mondjam el neked, hogy Isten szemében te felbecsülhetetlen értékű vagy! Ő nem a külsődet nézi, hanem a szívedet látja. Számára te egy drága kincs vagy, akiért a legnagyobb árat, az egyszülött Fiát adta.

Isten azt akarja, hogy felismerd és kibontakoztasd azokat az ajándékokat, amiket beléd helyezett. Lehet, hogy van egy egyedi tehetséged, egy különleges képességed, amit eddig nem használtál ki teljesen. Ma arra bátorítlak, hogy fedezd fel ezeket, és kezdd el kamatoztatni őket! Ne feledd, Isten nem véletlenül adta neked ezeket. Ő azt akarja, hogy ragyogj a világban, és a lehető legtöbbet hozd ki abból, amit rád bízott.

Ne engedd, hogy bárki más meghatározza az értékedet! Egyedül Isten véleménye számít. Ő pedig azt mondja, hogy te értékes, szeretett és megváltott vagy. Azt mondja, hogy olyan terve van az életeddel, ami reménnyel és jövővel teli. Higgy ebben, és kezdd el ennek megfelelően látni magadat!

Amikor befogadod ezt az igazságot a szívedbe, az megváltoztatja a gondolkodásodat, az érzéseidet és a tetteidet is. Elkezdesz majd saját magad legjobb változatává válni, azzá az emberré, akinek Isten megálmodott. És ahogy egyre inkább azzá válsz, aki valójában vagy, mások is meglátják majd benned Isten dicsőségének ragyogását.

Kérlek, szánj ma időt arra, hogy megköszönd Istennek mindazt, amivel megajándékozott téged! Kérd az Ő segítségét, hogy felismerd és kibontakoztasd az egyedi értékeidet. És aztán indulj el bátran, hogy betöltsd a nagyszerű rendeltetést, amit számodra eltervezett!

Imádkozom, hogy Isten mutassa meg neked, mennyire értékes és különleges vagy a szemében. Hogy meglásd magadat úgy, ahogyan Ő lát téged. Hiszem, hogy csodálatos tervei vannak az életeddel, és izgatottan várom, hogy lássam ezek beteljesedését!

Isten ma is végtelen szeretettel tekint rád, és arra vár, hogy kibontakoztasd az Istentől kapott egyedi értékeidet. Menj hát, és ragyogj az Ő dicsőségére!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!