Lelki útravaló a mai napra – 06.04.

Lelki útravaló a mai napra – 06.04.

Kedves Barátom!

Ma egy hatalmas igazságra szeretném ráirányítani a figyelmedet: te több vagy, mint győztes Krisztusban! Bármi is az, amivel ma szembe kell nézned, legyen az kihívás, küzdelem vagy akadály, Isten azt ígéri, hogy veled van, és győzelmet ad neked.

Lehet, hogy úgy érzed, a problémák hegyként tornyosulnak előtted, és a saját erőd kevés ahhoz, hogy legyőzd őket. De ne feledd, hogy a benned lévő Isten nagyobb mindennél, ami ellened jöhet! Ő a Mindenható, a Királyok Királya, és az Ő ereje működik benned. Vele együtt képes vagy bármilyen akadályt leküzdeni!

A Biblia azt mondja, hogy Isten felülről született győztesekké tett minket Krisztusban. Ez azt jelenti, hogy már győztes vagy, még azelőtt, hogy a csatába indulnál! Isten előre elrendelte a győzelmedet, és felkészített arra, hogy bátran szembeszállj minden kihívással.

Ma arra bátorítlak, hogy öltözz fel Isten fegyverzetébe! Vedd fel a hit pajzsát, húzd fel az igazság övét, és ragadd meg az Ige kardját! Ezek a szellemi fegyverek legyőzhetetlenné tesznek, és segítenek, hogy rendíthetetlen maradj az élet viharaiban.

Amikor félelemmel, kétségekkel vagy csüggedéssel találod szembe magad, emlékezz Isten ígéreteire! Ő azt mondta, hogy soha nem hagy el, és nem marad el tőled. Veled lesz minden lépésnél, és erőt ad, hogy végig kitarts. Higgy ezekben az ígéretekben, és hirdesd őket hangosan, még akkor is, ha a körülmények mást mondanak!

Lehet, hogy a győzelem nem jön egyik pillanatról a másikra. Lehet, hogy kitartásra és állhatatosságra lesz szükséged. De ha nem adod fel, ha továbbra is megállsz a hitben, meglátod Isten szabadítását az életedben. Ő a megfelelő időben áttörést fog hozni, és ra fogja venni azokat a hegyeket, amikkel szembenézel.

Ma azért imádkozom, hogy megtapasztald Isten természetfeletti erejét és békességét az életedben! Hogy felismerd: Krisztusban több mint győztes vagy, és semmilyen fegyver sem árthat neked, ami ellened készült. Bízom benne, hogy Isten ma győzelmeket és áttöréseket hoz az életedbe, ahogy kitartasz a hitben!

Menj ma győztesként előre, kedves Barátom! Bátran nézz szembe minden kihívással, tudva, hogy Isten veled van, és diadalra visz! Ő már előre meglátta a győzelmedet, és elkészítette az utat számodra. Járj hát ezen az úton hittel és örömmel!

Isten győzelmes áldása kísérjen ezen a napon és egész életutadon!

Ne feledd: Benne te több mint győztes vagy!

Gábor

pozitív gondolatok blog

A türelem jutalma – erőt adó lelki útravaló


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!