Lelki útravaló a mai napra – 06.05.

Lelki útravaló a mai napra – 06.05.

Drága Barátom!

Ma egy különleges üzenetet helyezett Isten a szívembe a számodra: Ő új kezdetet akar adni neked! Lehet, hogy a múltban hibákat követtél el, rossz döntéseket hoztál, talán olyan dolgok történtek veled, amik megbénítottak. De a jó hír az, hogy Istennél mindig van új esély, Nála mindig lehetséges az újrakezdés!

Isten nem a múltadat nézi, hanem a jövődet látja. Ő nem a hibáidra koncentrál, hanem a benned lévő lehetőségekre. A kegyelme minden reggel megújul, és ez azt jelenti, hogy ma is lehetőséged van egy tiszta lappal indulni. Bármit is hoztak a tegnapi napok, mától valami újat kezdhetsz Istennel!

Lehet, hogy vannak dolgok az életedben, amiken változtatni szeretnél. Lehet, hogy vannak területek, ahol növekedésre és fejlődésre vágysz. Ma arra bátorítlak, hogy add át ezeket Istennek, és engedd, hogy Ő munkálkodjon benned, és rajtad keresztül! Ő meg tudja tenni azt, amit te nem tudsz. Az Ő ereje tökéletesen működik a te gyengeségeidben.

Ne engedd, hogy a múlt tévedései vagy a jelen kihívásai eltántorí tsanak! Isten arra hív, hogy nézz előre, és lásd meg azokat a nagyszerű terveket, amiket Ő készített a számodra. Ő egy reményteli jövőt és egy értelmes célt szánt neked. Ha Rá hagyatkozol, és az Ő vezetését követed, csodálatos dolgokat fogsz megtapasztalni.

Találj ma időt arra, hogy csendben az Úr elé vidd a szívedet. Kérd Őt, hogy segítsen elengedni a múltat, és adjon erőt, hogy bátran elindulj az új felé. Isten örömmel válaszol egy olyan imára, ami Őszinte és alázatos szívből fakad. Ő a megbocsátás és az újrakezdés Istene, aki soha nem késő egy új fejezetet kezdeni Vele.

Imádkozom ma azért, hogy megtapasztald Isten megújító kegyelmét és erejét az életedben! Hogy el tudd hinni: Ő mindent újjá tud tenni, és a legjobb dolgok még előtted állnak. Bízom benne, hogy a mai nap egy új kezdet lesz számodra, tele reménnyel, céllal és lehetőségekkel.

Isten friss kenete és vezetése legyen veled ezen az új úton! Engedd, hogy Ő formáljon, alakítson és elvigyen oda, ahova Ő eltervezett. A múlt elmúlt, de a jövő ragyogó és ígéretes Krisztusban!

Megáldalak azzal a bátorsággal és hittel, ami szükséges ahhoz, hogy elindulj Istentől rendelt utadon. Ő veled lesz minden lépésnél, és csodákat fog tenni az életedben. Csak bízz Benne, és maradj nyitott a vezetésére!

Isten áldása kísérjen ezen a napon, és az új kezdet minden lélegzetvételében!

Nagy dolgok várnak rád!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.06.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!