Lelki útravaló a mai napra – 06.06.

Lelki útravaló a mai napra – 06.06.

Kedves Barátom!

A mai üzenetem számodra az, hogy Isten kiváló tervet készített az életedre! Ő csodálatos céllal és rendeltetéssel hívott el téged, és minden képességet megadott ahhoz, hogy betöltsd ezt a nagyszerű tervet.

Néha talán úgy érzed, hogy az életed nem halad a megfelelő irányba, vagy nem látod tisztán a célt magad előtt. De hadd emlékeztesselek arra, hogy Isten gondolatai magasabbak a te gondolataidnál, és az Ő útjai tökéletesebbek a te útjaidnál. Ő a kezdetektől fogva ismeri a te utadat, és tudja, hogyan vezessen téged a beteljesedésre.

Isten terve számodra jó, reményteli és sikerrel teli. Ő azt akarja, hogy győzelmesen és örömben járd az élet útját, betöltve azt a küldetést, amit rád bízott. Lehet, hogy az út során lesznek kihívások és akadályok, de ezek csak még jobban formálnak és felkészítenek téged a rendeltetésed betöltésére.

Ma arra bátorítlak, hogy helyezd az életedet teljesen Isten kezébe! Bízz az Ő vezetésében, még akkor is, ha nem mindig érted, merre visz az út. Ő sosem fog eltévedni, és mindig a te legjobbadra munkálkodik. Ha rá hagyatkozol, és engeded, hogy Ő irányítsa a lépteidet, olyan helyekre fog elvezetni, amiket elképzelni sem tudtál.

Ugyanakkor légy bátor és merj nagyokat álmodni! Isten hatalmas dolgokat akar tenni rajtad keresztül, ezért ne érd be a közepesség gondolatával! Ő arra hív, hogy tárd ki a szívedet, és fogadd be azokat a látomásokat, ötleteket, álmokat, amiket neked adott. Higgy abban, hogy képes vagy megvalósítani ezeket, mert Isten képessé tesz rá az Ő ereje által.

Imádkozom azért, hogy Isten bölcsessége és vezetése legyen veled minden döntésedben és lépésedben. Hogy meghalld az Ő hangját, és legyen bátorságod követni azt. Hiszem, hogy ahogy ráhagyatkozol Istenre, Ő elkezdi kibontakoztatni az életedben azt a kiváló tervet, amit elkészített számodra.

Emlékezz rá, hogy Istennél semmi sem lehetetlen! Ő bőségesen többet tud tenni, mint amiről valaha is álmodni mernél. Ezért merj hinni a lehetetlenben, és várj nagy dolgokat Tőle! Ő a te Atyád, aki végtelenül szeret téged, és a legjobbat akarja neked.

Isten áldása és bátorítása kísérjen ma és utad minden napján! Járj abban a bizonyosságban, hogy Isten kiváló terve beteljesedik az életedben, és te be fogod tölteni azt a csodálatos elhívást, amit Ő szánt neked. Előre is örülök, hogy megláthatom, milyen hatalmas dolgokat fog tenni rajtad keresztül!

Menj előre hittel és bátorsággal, mert Istennél minden lehetséges a számodra!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!