Lelki útravaló a mai napra – 06.07.

Lelki útravaló a mai napra – 06.07.

Drága Barátom!

Ma azzal az igazsággal szeretnélek bátorítani, hogy Isten a te legnagyobb támogatód és szurkolód! Ő mindennél jobban hisz benned, és látja benned azt a hatalmas potenciált, amit Ő maga helyezett el az életedben.

Lehet, hogy néha kételkedsz magadban, a képességeidben vagy az erődben. Talán úgy érzed, hogy nem vagy elég jó, nem vagy elég tehetséges vagy bölcs ahhoz, hogy véghez vidd mindazt, amit szeretnél. De hadd mondjam el, hogy Isten másképp lát téged! Ő a szíved mélyére tekint, és csodálatosnak, értékesnek, különlegesnek lát.

Isten azért teremtett téged, hogy sikeres és győzedelmes légy. Ő a te mennyei édesatyád, aki mindent megad, amire csak szükséged van ahhoz, hogy kiteljesedj és elérd a céljaidat. Az Ő ereje, bölcsessége és kegyelme mindig rendelkezésedre áll. Csak kérned kell, és Ő bőségesen megadja neked.

Amikor kihívásokkal vagy nehézségekkel találod szembe magad, emlékezz arra, hogy Isten veled van! Ő sosem hagy magadra, hanem melletted áll, és támogat minden lépésednél. Ő a te menedéked és erősséged, aki mindig utat mutat, még a legsötétebb völgyekben is.

Ma arra bátorítlak, hogy helyezd az életedet és az álmaidat Isten kezébe! Bízz abban, hogy Ő képes valóra váltani mindazt a jót, amit eltervezett számodra. Ne a saját korlátaidat vagy gyengeségeidet nézd, hanem az Ő végtelen erejét és szeretetét! Ha az Ő jelenlétében maradsz, és az Ő vezetését követed, csodálatos dolgok fognak kibontakozni az életedben.

Ugyanakkor légy bátor, és merj kilépni a komfortzónádból! Isten gyakran arra hív bennünket, hogy tegyünk meg olyan dolgokat, amik először ijesztőnek vagy lehetetlennek tűnnek. De ha Ő mondja, hogy képes vagy rá, akkor valóban az vagy! Ő ad majd erőt, bátorságot és kitartást, hogy megtedd azokat a lépéseket, amik közelebb visznek a rendeltetésed betöltéséhez.

Imádkozom ma azért, hogy teljes szívedből elhidd: Isten a te legnagyobb támogatód! Hogy meglásd magadat az Ő szemén keresztül – értékesnek, szeretetre méltónak és minden jóra képesnek. Kérem, hogy az Ő jelenléte töltse be a szívedet, és adjon békességet, örömet, és magabiztosságot, bárhová is vezet az utad!

Emlékezz rá, hogy Isten mindig veled van, és mindent megad, amire szükséged van! Ő a te legnagyobb szurkolód, aki soha nem adja fel veled kapcsolatos terveit. Bízz Benne, és engedd, hogy az Ő ereje és szeretete átragyogjon az életeden!

Isten gazdag áldása és bátorítása kísérjen ezen a napon és életed minden pillanatában! Járj abban a tudatban, hogy a Mindenható Isten a te támogatód, és Ő csodálatos dolgokat fog megvalósítani rajtad keresztül!

Ne feledd: Isten hisz benned, és veled van minden lépésnél!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!