Lelki útravaló a mai napra – 06.08.

Lelki útravaló a mai napra – 06.08.

Kedves Barátom!

A mai üzenetem számodra az, hogy Isten békessége, amely minden értelmet meghalad, őrizni fogja a szívedet és gondolataidat Krisztus Jézusban. Ez az ígéret, amit Isten ad neked a Filippi 4:7-ben, és ma szeretnélek emlékeztetni arra, hogy ez a békesség a tiéd lehet, bármilyen körülmények is vesznek körül.

Tudom, hogy néha az élet viharai közt találod magad, és úgy érzed, hogy a félelem, az aggodalom vagy a stressz elárasztja a szívedet. Talán bizonytalan vagy a jövőddel kapcsolatban, vagy olyan kihívásokkal nézel szembe, amik meghaladják az erődet. De hadd mondjam el neked, hogy pontosan az ilyen időkre szól Isten ígérete a békességről.

Isten békessége nem olyan, mint a világ békessége, ami a külső körülményektől függ. Az Ő békessége egy belső nyugalom és biztonság, ami a Vele való kapcsolatodból fakad. Amikor a Gondviselőre bízod az életedet, és elhiszed, hogy Ő a kezében tart, akkor megtapasztalhatod ezt a békességet, még az élet viharai közepette is.

Hogyan lehet a tiéd ez a békesség? Az első lépés az, hogy minden aggodalmadat és kérésedet Isten elé viszed imádságban, hálaadással. Kiöntöd előtte a szívedet, elmélyülsz az Ő jelenlétében, és elhiszed, hogy Ő gondot visel rád. Ahogy ezt teszed, az Ő békessége betölti a szívedet és az elmédet, és új perspektívát ad.

A második lépés az, hogy a gondolataidat az igazra, a tisztára, a helyesre és a jóra irányítod. Ahelyett, hogy a problémákon rágódnál, tudatosan azokra a dolgokra koncentrálsz, amik épülésedre szolgálnak. Isten Igéjét olvasod, hálaadással fordulsz felé, és azokat a gondolatokat követed, amik az Ő békességét és örömét hozzák az életedbe.

Imádkozom ma azért, hogy Isten békessége valóban őrizze a szívedet és az elmédet! Hogy bármilyen helyzetben is vagy, megtapasztald az Ő vigasztalását, erejét és vezetését. Bízom benne, hogy ahogy Őrá hagyatkozol, minden emberi értelmet meghaladó békességgel fog eltölteni, és megmutatja, hogy Ő nagyobb minden problémádnál.

Emlékezz rá, hogy Isten mindig veled van, és kész arra, hogy a békességével megajándékozzon! Csak maradj az Ő közelségében, járj az Ő útjain, és engedd, hogy a jelenléte átjárja az egész lényedet. Az Ő békessége meg fogja őrizni a szívedet és a gondolataidat, bármilyen körülmények között.

Isten bőséges békessége kísérjen ezen a napon és életed minden pillanatában! Megáldalak azzal a csodálatos ígérettel, hogy az Ő békessége, amely minden értelmet meghalad, a tiéd lehet Krisztus Jézus által.

Járj ma ennek a békességnek a bizonyosságában!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!