Lelki útravaló a mai napra – 06.09.

Lelki útravaló a mai napra – 06.09.

Drága Barátom!

A mai üzenetem számodra az, hogy Isten az Ő erejével akar felruházni téged! Ő azt akarja, hogy a Szentlélek ereje átjárja az egész lényedet, és képessé tegyen arra, hogy bátran és győzedelmesen járd az élet útjait.

Az ApCsel 1:8-ban Jézus azt ígéri a tanítványainak, hogy erőt kapnak, amikor a Szentlélek eljön rájuk. Ez az ígéret számodra is szól! Isten ma is ugyanazt az erőt kínálja fel neked, mint ami Pünkösd napján kiáradt. Egy természetfeletti, dinamikus erőt, amely forradalmasítja az életedet.

Talán vannak területek az életedben, ahol gyengének, erőtlennek érzed magad. Lehet, hogy félelmekkel, kétségekkel vagy korlátozó gondolatokkal küzdesz. De hadd emlékeztesselek arra, hogy Isten Lelke benned él, és Ő nagyobb mindennél, ami ellened szól! Amikor befogadod az Ő erejét, semmi sem állhat az utadba.

Hogyan tapasztalhatod meg ezt az erőt? Először is, kérd Istent, hogy töltsön be téged Szentlélekkel! Vágyakozz az Ő jelenlétére, és engedd, hogy átjárjon minden gondolatodat, érzésedet és döntésedet. Amikor így teszel, Isten ereje felszabadul benned, és olyan dolgokra leszel képes, amiket saját erődből soha nem tudnál megtenni.

Másodszor, kezdj el hit által cselekedni! Isten ereje akkor manifesztálódik leginkább az életünkben, amikor kilépünk a komfortzónánkból, és megtesszük azokat a dolgokat, amikre Ő hív minket. Ne várj arra, hogy erősnek vagy felkészültnek érezd magad – bízz abban, hogy amikor lépsz, Isten ereje veled lesz és képessé tesz.

Imádkozom ma azért, hogy Isten Szentlelkének ereje töltse be a szívedet és az életedet! Hogy megtapasztald azt a természetfeletti bátorságot, bölcsességet és erőt, ami minden körülmény fölé emel. Kérem Istent, hogy ruházzon fel téged az Ő erejével, hogy be tudd tölteni azt a küldetést, amit rád bízott.

Emlékezz rá, hogy Isten ereje mindig rendelkezésedre áll! Csak kérned kell, hinned kell, és ki kell lépned abban a hitben, hogy Ő veled van. Az Ő ereje tökéletesen működik a gyengeségeidben, és képessé tesz arra, hogy több légy, mint győztes.

Isten téged megerősítő kegyelme és jelenléte kísérjen ezen a napon és egész életutadon! Járj ma abban a tudatban, hogy a Mindenható ereje veled van, benned működik, és csodálatos dolgokra tesz képessé!

A Szentlélek ereje legyen veled minden lépésednél!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.10.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!