Lelki útravaló a mai napra – 06.10.

Lelki útravaló a mai napra – 06.10.

Drága Barátom!

Mai üzenetem számodra az, hogy Isten a meglepetések Istene! Ő képes arra, hogy sokkal többet tegyen annál, mint amit kérsz vagy elgondolsz. Az Efézus 3:20 azt mondja, hogy Isten “végtelenül többet tud tenni mindannál, mint amit mi kérünk vagy gondolunk”. Ez azt jelenti, hogy bármiről is álmodsz, bármilyen nagy legyen is a hited, Isten még annál is nagyobbat és jobbat tud tenni!

Sokszor hajlamosak vagyunk arra, hogy korlátozzuk Istent a saját elképzeléseinkkel vagy tapasztalatainkkal. Azt gondoljuk, hogy valami lehetetlen, vagy hogy túl nagy csoda lenne. De Isten számára semmi sem lehetetlen! Ő a lehetetlen helyzetekben is utat tud nyitni, és olyan meglepetésekkel tud előállni, amikre nem is számítanál.

Lehet, hogy vannak álmaid, amelyekről már szinte lemondtál. Talán imádkoztál dolgokért, de még nem láttad meg a válaszokat. Ma bátorítani szeretnélek, hogy ne add fel! Isten nem felejtett el téged, és az Ő tervei nem változtak meg. Ő a tökéletes időzítéssel fog cselekedni, és amikor megteszi, az minden elképzelésedet felül fogja múlni.

Az a kulcs, hogy nyitott szívvel és hittel várjuk Isten meglepetéseit. Bízzunk abban, hogy Ő jó, és a javunkat akarja. Engedjük el a saját elképzeléseinket és kontrollunkat, és adjunk teret annak, hogy Isten a maga módján munkálkodjon. Még ha a körülmények nem is tűnnek ígéretesnek, higgyük el, hogy Istennél semmi sem lehetetlen!

Ma imádkozom azért, hogy megtapasztald Isten meglepetéseit az életedben. Hogy lásd meg az Ő hatalmas kezének munkáját ott, ahol már nem is remélted. Imádkozom új álmokért, friss látásért és megerősödött hitért, hogy el tudd hinni: Isten sokkal többet tartogat számodra, mint amit most el tudsz képzelni.

Bízom benne, hogy Isten meglepetései felülmúlják majd minden várakozásodat! Ő még a legkilátástalanabb helyzetbe is képes reményt hozni, és a legmerészebb álmaidat is valóra tudja váltani. Csak bízz Benne teljes szívvel, és várd az Ő tökéletes munkáját!

Isten gazdag áldása és kegyelme kísérjen téged, ahogy nyitott szívvel várod az Ő meglepetéseit! Járj hit által, a Nagy Rendezőre függesztve a tekinteted, aki végtelenül többet tud tenni mindannál, amit kérsz vagy elgondolsz!

Az Ő meglepetései tegyék csodálatossá és emlékezetessé ezt a napot számodra!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!