Lelki útravaló a mai napra – 06.11.

Lelki útravaló a mai napra – 06.11.

Drága Barátom!

A mai napon azzal az igazsággal szeretnélek bátorítani, hogy Isten a legjobb Tanítómestered! Ő minden bölcsesség és ismeret forrása, és az Ő Szentlelke kész arra, hogy elvezessen téged az igazságra és megmutassa neked az élet helyes útját.

A János 14:26-ban Jézus azt ígéri, hogy a Szentlélek “mindenre megtanít majd titeket, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam nektek”. Ez azt jelenti, hogy bármilyen helyzetben is vagy, bármilyen döntés előtt állsz, Isten Lelke benned lakik, hogy tanácsot adjon, vezessen és emlékeztessen Isten Igéjére.

Sokszor talán bizonytalannak érzed magad, nem tudod, merre indulj vagy mit tegyél. Ilyenkor fontos, hogy ne a saját bölcsességedre vagy a világ hangjaira hagyatkozz, hanem Isten Bölcsességéhez fordulj. Szánjál időt az imádságra, kérd a Szentlélek vezetését, és bízzál abban, hogy Ő minden részletet ismer és mindig a javadat akarja!

Isten gyakran a legváratlanabb módokon tanít minket. Néha embereken vagy körülményeken keresztül szól hozzánk, máskor az Ő Igéje elevenedik meg a szívünkben. Fontos, hogy nyitottak és érzékenyek maradjunk a hangja felismerésére. Tölts időt az Ő jelenlétében, tanuld az Ő útjait, és engedd, hogy formáljon téged az Ő képére!

Lehet, hogy hibáztál a múltban, rossz döntéseket hoztál. De a jó hír az, hogy Isten mindig ad lehetőséget az újrakezdésre! Ő kész arra, hogy megbocsásson, helyreállítson és új bölcsességgel áldjon meg. Ne engedd, hogy a múlt hibái megakadályozzanak abban, hogy ma bízd magad az Ő vezetésére! Ő tiszta lappal szeretne kezdeni veled!

Imádkozom azért, hogy valóban megtapasztald Istent, mint a legjobb Tanítómesteredet! Hogy felismerd az Ő hangját, és legyen bátorságod követni a vezetését. Imádkozom bölcsességért, tisztánlátásért és isteni vezetésért az élet minden területén, hogy az Ő tökéletes akaratában járhass.

Bízom benne, hogy Isten csodálatos dolgokra fog tanítani, és olyan utakra vezet majd, amiket most még elképzelni sem tudsz. Az Ő Bölcsessége felülmúl minden emberi bölcsességet, és Ő pontosan tudja, mire van szükséged ahhoz, hogy kiteljesedj és betöltsd a küldetésedet.

Drága Barátom, járj ma abban a bizonyosságban, hogy a legjobb Tanítómester veled van! Bízzál az Ő vezetésében, kövesd az útmutatásait, és várd a csodákat, amiket Ő készít a számodra!

Megáldalak ma Isten Bölcsességével és a Szentlélek vezetésével. Légy tanítható és figyeld Isten szavait, mert Ő csodálatos módon vezet téged!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!