Lelki útravaló a mai napra – 06.12.

Lelki útravaló a mai napra – 06.12.

Kedves Barátom!

Szeretettel köszöntelek ezen a gyönyörű napon! Isten csodás terveket szőtt a mai napra, és minden lehetőséget megad neked ahhoz, hogy sikeres és boldog legyél.

Lehet, hogy vannak kihívások és akadályok az utadon, de ne feledd: Isten nagyobb minden problémánál! Ő a lehetetlen helyzetekben is utat mutat és erőt ad. Bízz benne teljes szíveddel, és meglátod, hogy csodák fognak történni az életedben!

A hit egy erőteljes eszköz, amit Isten a rendelkezésünkre bocsátott. Ha hiszel, bármi lehetségessé válik számodra! A hit képes hegyeket megmozgatni, betegségeket meggyógyítani és minden akadályt legyőzni az életedben.

Isten gazdag áldásokkal szeretné megajándékozni ma téged. Nyisd meg a szíved, és fogadd be a jót, amit készített a számodra! Higgy abban, hogy a legjobbat tartogatja neked, és nagy dolgok vannak készülőben!

Emlékezz rá, hogy Isten a te szerető édesapád, aki a legjobbat akarja neked. Ő azt akarja, hogy bővelkedj és sikeres légy minden területen. De ehhez hinned kell benne és abban, amit Ő mond.

Ma tarts ki a céljaid mellett, és ne add fel! Isten veled van minden lépésednél. Ő a te legnagyobb támogatód és segítőd. Ha Rá hagyatkozol, bármit elérhetsz.

Merj hát nagyot álmodni, mert Istennél semmi sem lehetetlen! Ő mindig többet akar adni annál, mint amit mi kérni merünk. Tárd ki a szíved, és engedd, hogy betöltsön az Ő végtelen szeretete és jósága!

Kívánok neked hitet, bátorságot és kitartást a mai napra! Járj emelt fővel, ragyogj, mint Isten gyermeke, és hintsd szét magad körül az Ő szeretetét és világosságát!

Isten áldjon meg, és erősítse a hitedet minden nap!


Egyszer élt egy ember, akit Jónásnak hívtak. Jónás egy kis faluban lakott, és bár szorgalmasan dolgozott, mindig azt érezte, hogy valami hiányzik az életéből. Úgy tűnt, soha nem találja meg az igazi boldogságot és elégedettséget.

Egy nap, amikor Jónás éppen a földjén dolgozott, egy vándor érkezett a faluba. A vándor bölcs ember hírében állt, és Jónás úgy döntött, tanácsot kér tőle. Elmesélte neki, hogy valami mindig hiányzik az életéből, és megkérdezte, mit tegyen, hogy megtalálja a valódi örömöt.

A bölcs vándor mosolyogva így szólt: “Jónás, az igazi boldogságot nem a külső dolgokban találod meg, hanem a szívedben. Fordulj Istenhez, és engedd, hogy Ő vezesse az életed! Bízz benne, és kövesd az Ő útját, még akkor is, ha néha kihívásokkal találod szembe magad!”

Jónás megfogadta a vándor tanácsát, és elkezdte keresni Istent. Imádkozott, olvasta a Bibliát, és igyekezett Isten akarata szerint élni. Eleinte nem volt könnyű, de ahogy telt az idő, Jónás egyre több békességet és örömöt talált a szívében.

Még a nehéz időkben is, amikor úgy tűnt, semmi sem sikerül, Jónás hitt abban, hogy Isten jó tervet szőtt az életére. Kitartott, és bízott Benne, és lassanként csodálatos dolgok kezdtek történni körülötte.

Jónás rájött, hogy az igazi boldogság titka nem a tökéletes körülményekben rejlik, hanem abban, hogy Istenre hagyatkozik, és az Ő útját járja. Megtanulta, hogy a hit és a bizalom képes átsegíteni minden akadályon, és hogy Isten valóban a legjobbat akarja az életének.

Így hát Jónás tovább folytatta az útját, immár azzal a mély meggyőződéssel a szívében, hogy Istennel minden lehetséges. És ahogy teltek az évek, az élete egyre gazdagabb, boldogabb és teljesebb lett, mert megtanulta, hogy az igazi kincs nem a mulandó dolgokban, hanem az Istennel való kapcsolatban rejlik.


Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.11.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!