Lelki útravaló a mai napra – 06.13.

Lelki útravaló a mai napra – 06.13.

Kedves Barátom!

Ma egy különleges üzenetet szeretnék megosztani veled a békességről. Tudom, hogy az élet néha zűrzavarosnak és kaotikusnak tűnhet, de ne feledd, hogy Isten a béke forrása!

Amikor úgy érzed, hogy a viharok körülvesznek és a problémák elborítanak, fordulj Istenhez! Ő a te menedéked és erősséged. Nála megtalálod azt a békességet, ami minden emberi értelmet meghalad.

De hogyan tapasztalhatod meg ezt a békességet? Az első lépés az, hogy töltsd az idődet Isten jelenlétében. Imádkozz, dicsőítsd Őt és engedd, hogy az Ő szeretete betöltsön téged! Minél több időt töltesz Vele, annál mélyebb lesz a békességed.

A második lépés az, hogy add át az aggodalmaidat és félelmeidet Istennek! Ő azt mondja, hogy minden gondodat Rá vethet, mert Ő gondot visel rólad. Ne cipeld egyedül a terheidet, hanem bízd rá őket a Mindenhatóra!

A harmadik lépés pedig az, hogy higgy Isten ígéreteiben! Ő megígérte hogy soha nem hagy el és nem marad el tőled. Ő veled van minden helyzetben, és a Ő ereje tökéletesen munkálkodik a te gyengeségeidben.

Tehát ma, bármi is történik veled, emlékez arra, hogy Isten a béke Istene! Fordulj Hozzá, add át neki az aggodalmaidat, és higgy az ígéreteiben! Ha ezt teszed, az Ő békéje olyan mélyen átjárja a szívedet és elmédet, hogy semmi sem rabolhatja el tőled.

Isten ma is a békesség üzenetét küldi neked. Fogadd be az Ő szavát, és engedd, hogy a lelked megnyugodjon Benne! A Ő tökéletes szeretete és békéje kísérjen téged ezen a napon és minden nap!


Volt egy Elizeus nevű ember, aki egy kis faluban élt. Elizeus egész életében keményen dolgozott, de valahogy mégsem találta a lelki békéjét. Mindig aggódott valami miatt, és a szívét gyakran töltötte be félelem és nyugtalanság.

Egy nap Elizeus találkozott egy öreg, bölcs emberrel, akit Simeonnak hívtak. Simeon látta Elizeus szemében a békétlenséget, és megkérdezte tőle: “Fiam, mi nyomja a szívedet?”

Elizeus megosztotta vele a gondjait és félelmeit. Simeon figyelmesen hallgatta, majd így szólt: “Elizeus, hadd meséljek neked egy történetet. Volt egyszer egy ember, aki egy szakadék szélén állt. Félt, hogy le fog esni, ezért teljes erejével kapaszkodott egy fába. Olyan erősen szorította, hogy a keze elkezdett vérezni. Ekkor Isten azt mondta neki: ‘Engedd el a fát, és bízd rám magad! Én majd elkaptalak.’ De az ember túlságosan félt elengedni. Csak akkor lett szabad, amikor végül mégis rábízta magát Istenre.”

Elizeus elgondolkodott a történeten, és rájött, hogy ő is görcsösen kapaszkodik a saját félelmibe és aggodalmaiba. Simeon folytatta: “Elizeus, add át az aggodalmaidat Istennek! Ő gondoskodni fog rólad. Higgy benne, és engedd, hogy az Ő békessége betöltse a szívedet!”

Elizeus megfogadta Simeon tanácsát. Elkezdte minden reggel és este Istenre bízni a gondjait. Imádkozott, és kérte Istent, hogy töltse be a szívét békességgel. És ahogy telt az idő, Elizeus valóban megtapasztalta Isten csodálatos békéjét.

Még amikor nehézségek jöttek, Elizeus akkor is emlékezett rá, hogy Isten vele van, és Őrá bízhatja magát. Megtanulta elengedni a félelmeit, és az isteni békesség lett az, ami vezette az életét.

Így hát Elizeus tovább élt, immár azzal a mély meggyőződéssel, hogy Isten békessége mindig vele van. És ez a békesség erőt adott neki, hogy szembenézzen minden kihívással, ami az útjába került. Mert tudta, hogy Isten szereti őt, és soha nem hagyja magára.


Megáldalak a mennyei békesség ajándékával!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!