Lelki útravaló a mai napra – 06.14.

Lelki útravaló a mai napra – 06.14.

Drága Barátom!

Isten ma egy hatalmas üzenetet küld neked: Bízz az ég erejében! Az Ő ereje végtelen, és mindig rendelkezésedre áll, bármilyen helyzetben is vagy.

Lehet, hogy most úgy érzed, a kihívások és problémák hegyekként tornyosulnak előtted. De hadd emlékeztesselek valamire: Isten nagyobb minden hegynél! Az Ő ereje képes áttörni minden akadályon és legyőzni minden nehézséget.

De ahhoz, hogy megtapasztald ezt az erőt, hinned kell. Hinned kell abban, hogy Isten képes megtenni a lehetetlent is. Hinned kell abban, hogy Ő a te oldaladon áll, és Ő harcol érted.

Képzeld el, milyen lenne, ha teljesen ráhagyatkoznál az ég erejére! Képzeld el, hogy minden félelmedet és kétségedet Isten kezébe helyezed, és engeded, hogy Ő vezessen téged! Csodálatos dolgok történnének az életedben!

Tudom, hogy néha nehéz lehet bízni, főleg, amikor nem látod a kiutat. De pontosan ez az a pillanat, amikor a legnagyobb szükséged van a hitre. Higgy, még akkor is, amikor nem látsz! Bízz Istenben, még akkor is, amikor nem érted!

Isten ma azt üzeni neked, hogy Ő soha nem hagy cserben. Az Ő ereje mindig veled van, és Ő mindig gondoskodik rólad. Csak kérned kell, és hinned, hogy megkapod, amire szükséged van.

Szánj hát ma időt arra, hogy megerősítsd a bizalmadat Istenben! Mondd ki hangosan: “Bízom az ég erejében! Tudom, hogy Isten képes megtenni a lehetetlent is az életemben!” Képzeld el, ahogy az Ő ereje átáramlik rajtad, és eltölti a szívedet!

Ha ezt teszed, meglátod, hogy csodák kezdenek történni körülötted. Isten utat nyit ott, ahol nem is gondolnád. Ő véghez viszi a tervét az életedben, és elvezet a győzelemre.

Úgyhogy bízz, barátom! Bízz az ég végtelen erejében! Isten ma is veled van, és Ő semmi jót nem tagad meg tőled. Csak higgy, és lásd, ahogy az Ő ereje átalakítja az életedet!

Isten áldjon meg, és töltse be a szívedet az Ő természetfeletti erejével!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra – 06.12.


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/