Lelki útravaló a mai napra – 06.15.

Lelki útravaló a mai napra – 06.15.

Kedves Barátom!

Ma egy különleges üzenetet szeretnék megosztani veled, ami megváltoztathatja az életed: Isten azt akarja, hogy bőségben élj! Ő egy nagyszerű tervet készített a számodra, egy tervet, ami tele van áldásokkal, sikerrel és kielégítő élettel.

Lehet, hogy most azt gondolod: “De az én életem nem így néz ki. Küzdelmekkel, nehézségekkel és hiányokkal szembesülök.” Hadd mondjak neked valamit: Isten nem azt tervezte, hogy csak éppen átvészeld a napokat. Ő azt akarja, hogy teljes, bővelkedő életet élj!

Jézus azt mondta: “Azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek.” Látod? Isten bőséges életet akar adni neked. Nem csak anyagi értelemben, hanem lelki, érzelmi és kapcsolati téren is. Ő azt akarja, hogy minden területen megtapasztald az Ő jóságát és áldásait.

De ahhoz, hogy belépj ebbe a bőséges életbe, hinned kell. Hinned kell, hogy Isten jó, és Ő jót tervezett a számodra. Hinned kell, hogy Ő képes ellátni minden szükségedet az Ő dicsőséges gazdagságából.

A hit az a kulcs, ami kinyitja az ajtót Isten bőségéhez. Amikor hiszel és bízol benne, akkor elkezded vonzani az Ő áldásait az életedbe. Elkezdesz ráhangolódni az Ő jóságának a frekvenciájára.

Szánj hát ma időt arra, hogy megerősítsd a hitedet Isten bőségében! Mondd ki hangosan: “Isten bőséges életet tervezett számomra. Ő ellát engem minden jóval, és az Ő áldásai üldöznek engem életem minden napján!” Vizualizáld, ahogy az Ő bősége átáramlik az életeden, és betölti a szívedet!

Lehet, hogy a körülményeid most nem tükrözik ezt a bőséget. De ne a láthatókra nézz, hanem a láthatatlanokra! Higgy Isten ígéreteiben, és tartsd szilárdan a hitedet. Idővel meglátod, hogy az Ő bősége megnyilvánul az életedben, gyakran olyan módokon, ahogy nem is gondolnád.

Isten ma is a bőség üzenetét küldi neked. Ő azt akarja, hogy megtapasztald az Ő jóságának a teljességét. Csak higgy, bízz, és fogadd el, amit Ő felkínál neked!

Megáldalak azzal, hogy belépj Isten bőségének a világába, és megtapasztald az Ő végtelen szeretetét és gondoskodását! Indulj el ezen az izgalmas utazáson még ma!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/