Lelki útravaló a mai napra – 06.17.

Lelki útravaló a mai napra – 06.17.

Kedves Barátaim!

A mai napi építő gondolatunkat szeretném veletek megosztani, aki mindig tele van bölcsességgel és gyakorlati tanácsokkal egyenesen Isten Igéjéből.

A Máté evangéliuma 6,25-34 egy csodálatos szakasz, amelyben Jézus arra tanít minket, hogy ne aggódjunk a holnap felől, hanem bízzunk Isten gondoskodásában. Azt mondja: “Ne aggódjatok tehát a holnap miatt, mert a holnap majd aggódik magáért: elég minden napnak a maga baja.” (Máté 6,34)

Milyen felszabadító érzés, hogy nem kell állandóan a jövő miatt aggódnunk! Isten azt akarja, hogy a jelenben éljünk, és minden nap az Ő jelenlétében találjunk örömöt és békességet. Amikor a holnap miatt aggódunk, azzal csak meglopjuk magunkat a mai nap áldásaitól.

Persze ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán ne tervezzünk előre, vagy ne legyünk felelősségteljesek. Azt jelenti, hogy miután megtettük a tőlünk telhetőt, nyugodtan bízhatjuk a többit Istenre. Ő sokkal jobban tudja, mire van szükségünk, mint mi magunk, és az Ő útjai mindig tökéletesek.

Tehát ha ma aggódsz valamiért – legyen az a munkád, a családod, az egészséged vagy a pénzügyeid -, emlékezz arra, hogy Isten gondot visel rád! Tedd le az aggodalmaidat az Ő kezébe, és engedd, hogy az Ő békessége átjárja a szívedet! Higgy abban, hogy Ő jó tervekkel rendelkezik számodra, és az Ő szeretete soha nem hagy cserben téged!

“Minden gondotokat hagyjátok őnála, mert neki gondja van rátok.” (1 Péter 5,7)

Drága Mennyei Atyánk! Köszönjük, hogy törődsz velünk, és gondot viselsz ránk. Segíts nekünk, hogy ne az aggodalmakra, hanem a Te jóságodra és hűségedre összpontosítsunk! Adj nekünk békességet a szívünkbe, és segíts, hogy minden nap a jelenben éljünk, a Te szeretetedben és jelenlétedben!

Ámen.

Barátaim, emlékezzetek ma arra, hogy Isten szeret titeket, és Ő soha nem hagy cserben! Bízzatok Benne teljes szívetekből, és meglátjátok, hogy csodákat tesz az életetekben!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 




http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/