Lelki útravaló a mai napra – 06.18.

Lelki útravaló a mai napra – 06.18.

Kedves Barátom!

Ma egy igazságot szeretnék veled megosztani: Te vagy Isten legnagyobb csodája! Igen, jól hallottad. Te vagy az Ő mestermunkája, akit a saját képmására alkotott, egyedi képességekkel és célokkal.

Néha talán kicsinek, jelentéktelennek vagy értéktelennek érzed magad. Talán mások szavai vagy a saját kétségeid elhitették veled, hogy nem vagy elég jó. De hadd mondjam el neked az igazságot: Isten szemében te hihetetlenül értékes vagy! Ő beleszerelmesen alkotott meg, és gyönyörködik benned.

A Biblia azt mondja: “Mert Te formáltad bensőmet, Te szőtted egybe anyám méhében.” Látod? Isten gondosan és szeretettel formált téged már az anyaméhben. Minden részletet gondosan megtervezte, a fizikai jellemzőidtől kezdve a személyiségtől kezdve minden részletig.

És Isten nemcsak megalkotott téged, hanem hatalmas célokat is ültetett beléd. Olyan képességeket és álmokat helyezett a szívedbe, ami csakis a tieid. Az Ő terve az, hogy töltsd ezeket a célokat, és pozitív hatást gyakorolj a világra.

Szánj hát időt ma arra, hogy megünnepeld magadat, mint Isten csodáját! Nézz a tükörbe, és mondd ki hangosan: “Isten legnagyobb csodája vagyok. Értékes vagyok, gondosan megtervezett és hatalmas célokra elhívott. Büszke vagyok arra, aki vagyok!” Engedd, hogy ez az igazság mélyen a szívedbe ivódjon!

És most kezdj el úgy élni, mint aki tudja, hogy Isten csodája! Ne hagyd, hogy mások véleménye vagy a saját kétségeid visszatartsanak. Járj emelt fővel, mosolyogj, és ragyogd Isten szeretetét és fényét a világban! Légy bátor, légy merész, és éld az életet teljes szívvel!

Ahogy elkezded felfedezni és kibontakoztatni az egyediséget, meglátod, hogy csodák történni fognak. Isten vezetni fog téged, és embereket fogod megáldani a saját különleges módodon. Hatással leszel a világra, egyszerűen azzal, hogy az vagy, akinek Isten megteremtett.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy te az Ő csodálatos alkotása vagy. Gyönyörködik benned, és hatalmas terveket tartogat a számodra. Fogadd el ezt az igazságot, és engedd, hogy átalakítsa az életedet!

Megáldalak azzal, hogy felismerd és megünnepeld azt a csodát, aki vagy! Járj büszkén és magabiztosan, tudva, hogy a Mindenható Isten legnagyobb csodája vagy!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/