Lelki útravaló a mai napra – 06.19. – A hit fontossága a nehéz időkben

Lelki útravaló a mai napra – 06.19. – A hit fontossága a nehéz időkben

Kedves Barátaim!

Mai napi építő gondolatunkat a hit fontosságáról szeretném veletek megosztani, különösen most, amikor nehéz időkkel nézünk szembe. Tudom, hogy sokan közületek kihívásokkal küzdenek, legyen az a világjárvány okozta bizonytalanság, pénzügyi nehézségek vagy személyes problémák. De hadd emlékeztesselek titeket arra, hogy a hitetek erősebb, mint bármilyen akadály, amivel szembesülhettek!

A Zsidókhoz írt levél 11,1 azt mondja: “A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létezéséről való meggyőződés.” Ez azt jelenti, hogy a hitünk által bízhatunk abban, hogy Isten jó tervekkel rendelkezik számunkra, még akkor is, ha pillanatnyilag nem látjuk a megoldást.

Amikor nehézségekkel nézünk szembe, könnyű kételkedni és félni. De ilyenkor még fontosabb, hogy gyakoroljuk a hitünket, és Isten ígéreteibe kapaszkodjunk. Emlékezzünk arra, hogy Ő velünk van minden körülmények között, és az Ő ereje tökéletesen munkálkodik a gyengeségeinkben.

A hit azt jelenti, hogy Istenre nézünk, nem a körülményeinkre. Azt jelenti, hogy bízunk az Ő hűségében, még akkor is, amikor minden reménytelennek tűnik. A hit egy döntés, amit minden nap meg kell hoznunk – a döntés, hogy Istenre bízzuk az életünket, és az Ő Igéjébe vetjük a bizalmunkat.

Tehát ha ma kihívásokkal nézel szembe, ne feledd, hogy a hited erősebb, mint bármilyen akadály! Kapaszkodj Isten ígéreteibe, és higgy abban, hogy Ő jót fog kihozni minden helyzetből. Bízzál az Ő szeretetében és gondoskodásában, és engedd, hogy a hited megerősödjön a próbák alatt!

“Azért tehát nem csüggedünk, sőt ha a külső emberünk megromlik is, a belső emberünk mégis megújul napról napra.” (2 Korinthus 4,16)

Drága Mennyei Atyánk!

Köszönjük, hogy a hitünk által erőt és reményt találhatunk Benned, még a legnehezebb időkben is. Segíts nekünk, hogy a körülményeink helyett Rád nézzünk, és bízzunk a Te jó tervedben az életünkkel! Erősítsd meg a hitünket, és adj nekünk bátorságot, hogy minden nap Téged válasszunk!

Ámen.

Barátaim, emlékezzetek ma arra, hogy a hitetek egy erős fegyver, ami átsegít titeket minden akadályon! Bízzatok Istenben teljes szívetekből, és meglátjátok, hogy csodákat tesz az életetekben!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


 

“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/