Lelki útravaló a mai napra – 06.20. – vigasz és lelki feltöltődés a szükség idején

Lelki útravaló a mai napra – 06.20. – vigasz és lelki feltöltődés a szükség idején

Kedves Barátaim!

Mai napi építő gondolatunkat az égiektől érkező vigaszról és lelki feltöltődésről szeretném veletek megosztani, különösen most, amikor nehéz időkön megyünk keresztül. Mindannyian megtapasztaljuk az élet viharait – legyen az betegség, veszteség, pénzügyi nehézségek vagy kapcsolati problémák. De a jó hír az, hogy nem vagyunk egyedül ezekben a megpróbáltatásokban! Isten mindig velünk van, és készen áll arra, hogy megvigasztaljon és megerősítsen minket.

Pál apostol azt írja a 2 Korinthus 1,3-4-ben: “Áldott az Isten, a mi Urunk Jézus Krisztus Atyja, az irgalom Atyja és minden vigasztalás Istene, aki megvigasztal minket minden nyomorúságunkban, hogy mi is megvigasztalhassunk másokat minden nyomorúságban, azzal a vigasztalással, amellyel az Isten vigasztal minket.”

Milyen csodálatos ígéret ez! Amikor szenvedünk, Isten megvigasztal minket az Ő szeretetével és jelenlétével. De ez még nem minden – Ő azért is megvigasztal minket, hogy mi is vigaszt nyújthassunk másoknak, akik hasonló helyzetben vannak.

Tehát ha ma nehézségekkel küzdesz, emlékezz arra, hogy nem vagy egyedül! Isten ott van veled, készen arra, hogy megvigasztaljon és megerősítsen téged. Engedd, hogy az Ő szeretete átöleljen, és az Ő békessége betöltse a szívedet! Tölts időt az Ő jelenlétében, olvasd az Igéjét, és hagyd, hogy az Ő igazsága átformálja a gondolataidat és az érzéseidet!

És miközben Isten megvigasztal téged, ne feledd, hogy te is lehetsz vigasz és bátorítás mások számára. Oszd meg a saját tapasztalataidat, és emlékeztesd azokat, akik szenvednek, hogy nincsenek egyedül. Legyél Isten szeretetének és vigasztalásának a csatornája ebben a világban!

“Ő erőt ad a megfáradottnak, és az erőtlen erejét megsokasítja.” (Ésaiás 40,29)

Drága Mennyei Atyánk! Köszönjük, hogy Te vagy a mi vigasztalásunk és erősségünk forrása. Kérünk, töltsd be a szívünket a jelenléteddel, és segíts nekünk, hogy a Te szeretetedben és békességedben találjunk nyugalmat a viharok közepette. Használj fel minket, hogy másoknak is vigaszt és reményt nyújthassunk, és így a Te szereteted fényét ragyogtassuk ebben a világban! Ámen.

Barátaim, emlékezzetek ma arra, hogy Isten a ti vigasztalótok és erősségetek! Bízzatok Benne teljes szívetekből, és engedjétek, hogy az Ő jelenléte betöltse és megújítsa a lelketeket!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/