Lelki útravaló a mai napra – 06.21. – ha hiszel benne, a Tiéd lesz!

Lelki útravaló a mai napra – 06.21. – ha hiszel benne, a Tiéd lesz!

Drága Barátom!

Ma egy hatalmas igazságot szeretnék megosztani veled, amely megváltoztathatja az életed: Ha hiszel benne, megkapod! Igen, jól hallottad. Isten azt akarja, hogy a hited által megtapasztald az Ő áldásainak a teljességét.

Jézus maga mondta: “Higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek.” (Márk 11:24) Látod? A kulcs a hit. Amikor hiszel, amikor bízol Istenben, akkor elkezded vonzani azokat az áldásokat, amelyeket Ő a számodra tartogat.

Lehet, hogy most szembesülsz kihívásokkal vagy akadályokkal. Talán úgy érzed, hogy a körülményeid lehetetlenek, és nincs kiút. De hadd emlékeztesselek: Istennél semmi sem lehetetlen! Amikor a hitedet Őbelé helyezed, akkor a lehetetlenből is lehetséges lesz.

Képzeld el, milyen lenne, ha teljes mértékben bíznál Isten ígéreteiben! Képzeld el, ahogy a hited által áttörsz minden korláton, és megtapasztalod az Ő csodáit! Ez az élet, amit Isten számodra tervezett. Egy élet, ami tele van győzelemmel, áttörésekkel és beteljesült álmokkal.

De a hit több mint egy passzív érzés. A hit egy cselekvés. Amikor hiszel, akkor ennek megfelelően cselekszel is. Lépéseket teszel, még ha nem is látod az egész utat. Bízol Istenben, hogy Ő vezetni fog, és elkészíti számodra a megfelelő időben a megfelelő lehetőségeket.

Szánj hát időt arra, hogy megerősítsd a hitedet! Mondd ki hangosan: “Hiszem, hogy megkapom, amiért imádkozom! Hiszem, hogy Isten csodákat tesz az életemben! Hiszem, hogy minden körülmény között győztes vagyok!” Hagyd, hogy ezek a hitvallások betöltsék a szívedet és a gondolataidat!

És most kezdj el a hitednek megfelelően cselekedni! Tegyél meg minden tőled telhetőt, és bízd Istenre az eredményt! Lépj ki a komfortzónádból, és ragadd meg azokat a lehetőségeket, amiket Isten eléd hoz! Ahogy ezt teszed, meglátod, hogy a hited valóban hegyeket mozgathat el.

Isten ma azt üzeni neked, hogy Ő hisz benned. Ő tudja, hogy a benned lévő hit képes legyőzni minden akadályt és megragadni minden ígéretet. Csak higgy, bízz és cselekedj! A legjobb még előtted áll.

Megáldalak azzal a hittel, amely átvisz a tűzön és a vízen is! Higgy, mert ha hiszel, megkapod! Isten ma is csodákat tesz, és ezekből a csodákból neked is bőven jutott!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.21. – semmi sem lehetetlen a számodra, csak hinned kell abban, amit szeretnél!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/