Lelki útravaló a mai napra – 06.22. – Győztes vagy!

Lelki útravaló a mai napra – 06.22. – Győztes vagy!

Drága Barátom!

Ma egy különleges üzenetet hoztam neked: Isten már most látja a benned rejlő nagyságot! Igen, jól hallottad. Ő nem azt látja, aki most vagy, hanem azt, akivé válhatsz. Ő már most látja a győztest, a sikeres embert, akit megalkotott.

Lehet, hogy most úgy érzed, még messze vagy attól, aki lenni szeretnél. Talán vannak hibáid, gyengeségeid, amik visszatartanak. De hadd mondjam el neked: Isten nem a hibáidat látja! Ő a lehetőségeket látja benned. Ő már most úgy tekint rád, mint egy befejezett mestermunkára!

A Biblia azt mondja: “Mert mi Isten alkotása vagyunk, akiket Krisztus Jézusban jó cselekedetekre teremtett, amelyeket előre elkészített Isten, hogy azok szerint éljünk.” (Efézus 2:10) Látod? Isten már elkészítette a tervet a számodra. Ő már látja azokat a csodálatos dolgokat, amiket véghez fogsz vinni.

Szánj hát ma időt arra, hogy magadat Isten szemével nézd! Ne a korlátaidat lásd, hanem a lehetőségeidet! Ne a múlt kudarcait nézd, hanem a jövő sikereit! Mondd ki hangosan: “Isten nagyságot lát bennem! Ő győztesnek teremtett engem! Képes vagyok nagy dolgokat véghezvinni!”

És most kezdj el úgy élni, mint aki tudja, hogy nagyszerű dolgokra lett teremtve! Lépj ki a komfortzónádból! Vállalj kockázatokat! Merj álmodni és cselekedni! Ahogy ezt teszed, meglátod, hogy Isten ereje munkálkodni kezd benned és általad.

Ne feledd: a benned rejlő nagyság nem a saját erődön múlik. Ez Isten ajándéka számodra. Ő helyezte beléd ezeket a képességeket és lehetőségeket. A te dolgod csak annyi, hogy higgy benne és engedd kibontakozni.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő nagynak lát téged. Ő hisz benned, még akkor is, amikor te magadban nem hiszel. Ő látja a benned rejlő potenciált, és alig várja, hogy kibontakoztasd azt.

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy nagyszerű dolgokra lettél teremtve! Járj emelt fővel, mosolyogj, és sugározd azt a nagyságot, amit Isten beléd helyezett! A világ csak arra vár, hogy megmutasd neki, mire vagy képes.

Megáldalak azzal a látásmóddal, ami képessé tesz arra, hogy úgy lásd magad, ahogy Isten lát téged! Hidd el, a benned rejlő nagyság csak arra vár, hogy felszínre törjön. És amikor ez megtörténik, csodálatos dolgokat fogsz véghez vinni Isten dicsőségére!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.22. – a vágyaid hamarabb valóra válnak, mint azt gondolnád!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/