Lelki útravaló a mai napra 06.23. – csak kérned kell amire vágysz, és megkapod!

Lelki útravaló a mai napra – 06.23. – csak kérned kell amire vágysz, és megkapod!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenetet hoztam neked, ami megváltoztathatja az életed: Csak kérned kell, amire vágysz, és megkapod! Igen, jól hallottad! Isten egy bőkezű Atya, aki örömmel adja meg neked a szíved vágyait.

Jézus maga mondta: “Kérjetek és megadatik nektek, keressetek és találtok, zörgessetek és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7) Látod? Isten arra vár, hogy kérj tőle! Ő nem egy távoli, közömbös Isten, hanem egy szerető Atya, aki örül, amikor a gyermekei Hozzá fordulnak.

Lehet, hogy most azt gondolod: “De én már annyiszor kértem, és mégsem kaptam meg.” Hadd mondjak neked valamit: Isten mindig válaszol, de nem mindig úgy és akkor, ahogy mi elképzeljük. Néha a válasz “igen”, néha “nem”, és néha “várj még”. De mindig a javunkat akarja.

Képzeld el, milyen lenne, ha teljes bizalommal tudnál kérni Istentől! Ha hinnéd, hogy Ő hallja és megválaszolja az imáidat! Ez az a fajta hit, ami hegyeket mozgat meg és ajtókat nyit ki!

De ne feledd: a kérés csak az első lépés. Aztán jön a hit és a cselekvés. Higgy abban, hogy már megkaptad, amit kértél, és cselekedj ennek megfelelően! Ez a hit cselekedete, ami aktiválja Isten ígéreteit az életedben.

Szánj ma időt arra, hogy őszintén kérj Istentől! Mondd el Neki a szíved vágyait, az álmaidat, a céljaidat! Ne félj nagyot kérni – Ő egy nagy Isten! Aztán mondd ki hangosan: “Hiszem, hogy Isten meghallgatta az imámat! Hiszem, hogy már megkaptam, amit kértem! Hálás vagyok Isten bőkezűségéért!”

És most kezdj el úgy élni, mintha már megkaptad volna, amit kértél! Légy hálás előre! Dicsőítsd Istent a válaszért, még mielőtt látnád azt! Ez a fajta hit és hála megmozdítja a menny erőit és csodákat hoz az életedbe.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő egy jó Atya, aki szereti megadni gyermekeinek, amire vágynak. Ő nem tartja vissza a jót tőled. Csak kérned kell, hinned kell, és hálásnak kell lenned!

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy bármit kérhetsz Istentől! Ne korlátozd magad! Ne engedd, hogy a múltbeli csalódások visszatartsanak! Isten ma új lapot nyit az életedben, és csak arra vár, hogy kérj Tőle!

Megáldalak azzal a hittel és bátorsággal, hogy merj nagyot kérni Istentől! Hidd el, Ő többet akar adni neked, mint amit el tudsz képzelni. Csak kérned kell, és meglátod, ahogy az ég megnyílik feletted, és Isten áldásai elárasztják az életedet!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.23 – kérj bátran, az univerzum készen áll, hogy teljesítse kívánságaidat!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/