Lelki útravaló a mai napra 06.24. – A vágyaid beteljesülése közelebb van, mint gondolnád! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 06.24. – A vágyaid beteljesülése közelebb van, mint gondolnád! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy hihetetlen üzenettel jövök hozzád: A vágyaid beteljesülése közelebb van, mint gondolnád! Igen, jól hallottad! Isten már most munkálkodik azon, hogy valóra váltsa a szíved legmélyebb álmait és vágyait.

A Biblia azt mondja: “Gyönyörködj az Úrban, és megadja szíved kéréseit!” (Zsoltárok 37:4) Látod? Amikor Istenben leled az örömödet, Ő örömmel teljesíti a vágyaidat. Nem azért, mert megérdemled, hanem mert szeret téged és boldognak akar látni.

Lehet, hogy most úgy érzed, a vágyaid elérhetetlenek. Talán már fel is adtad a reményt, hogy valaha is megvalósulnak. De hadd mondjak neked valamit: Isten nem feledkezett meg rólad! Ő ismeri a szíved minden vágyát, és már most készíti az utat a beteljesülésükhöz.

Képzeld el, milyen lenne, ha teljesen elhinnéd, hogy a vágyaid beteljesülnek! Ha minden reggel azzal a várakozással kelnél fel, hogy ma lehet az a nap, amikor az álmaid valóra válnak! Ez az a fajta hit és várakozás, ami megnyitja az ég csatornáit.

De ne feledd: a vágyak beteljesüléséhez gyakran szükség van a te közreműködésedre is. Légy nyitott a lehetőségekre! Tegyél lépéseket az álmaid felé! Isten gyakran a mi cselekedeteink által valósítja meg a terveit.

Szánj ma időt arra, hogy újra kapcsolatba kerülj a vágyaiddal! Írd le őket, beszélj róluk Istennek! Aztán mondd ki hangosan: “Hiszem, hogy a vágyaim beteljesülnek! Hiszem, hogy Isten jót tervezett számomra! Nyitott vagyok a csodákra és az áldásokra!”

És most kezdj el úgy élni, mintha a vágyaid már beteljesültek volna! Légy hálás előre! Dicsőítsd Istent azért, amit még nem látsz, de tudod, hogy jönni fog! Ez a fajta hit és hála felgyorsítja a vágyaid megvalósulását.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő egy jó Atya, aki örömmel teljesíti gyermekei vágyait. Ő nem akar visszatartani tőled semmit, ami jó. Csak bízz benne, légy türelmes, és maradj nyitott az Ő vezetésére!

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy a vágyaid beteljesülése már folyamatban van! Ne engedd, hogy a látható körülmények elbátortalanítsanak! Isten a színfalak mögött munkálkodik, és hamarosan meglátod az eredményét.

Megáldalak azzal a hittel és türelemmel, ami szükséges a vágyaid beteljesüléséhez! Hidd el, Isten többet akar adni neked, mint amit valaha is kértél vagy elképzeltél. A vágyaid beteljesülése nem csak egy lehetőség, hanem egy ígéret Istentől! Tartsd meg ezt a hitet, és meglátod, ahogy az életed kivirágzik és bővelkedik Isten áldásaiban!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.24 – Vágyaid szárnyra kelnek, a beteljesülés útján vagy!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/