Lelki útravaló a mai napra 06.25. -Készülj fel a váratlan áldásokra! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 06.25. -Készülj fel a váratlan áldásokra! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy izgalmas üzenettel jövök hozzád: Készülj fel a váratlan áldásokra! Igen, jól hallottad! Isten olyan ajándékokat és lehetőségeket tartogat számodra, amikre nem is számítasz.

A Biblia azt mondja: “Szemem állandóan az Úrra néz, mert ő szabadítja ki lábamat a csapdából.” (Zsoltárok 25:15) Látod? Amikor Istenre fókuszálsz, Ő olyan módon szabadít meg és áld meg, amire nem is számítottál!

Lehet, hogy most úgy érzed, minden ajtó bezárult előtted. Talán már belefáradtál a várakozásba és a küzdelmekbe. De hadd mondjak neked valamit: Isten specialitása, hogy a semmiből teremtsen valamit! Ő képes olyan áldásokat hozni az életedbe, amikről álmodni sem mertél.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a várakozással kelnél fel, hogy ma valami csodálatos fog történni! Ha minden helyzetben keresnéd Isten váratlan áldásait! Ez az a fajta pozitív várakozás, ami vonzza Isten kegyelmét.

De ne feledd: a váratlan áldások gyakran álruhában érkeznek. Lehet, hogy először kihívásnak tűnnek, de valójában áldássá válnak. Légy nyitott és rugalmas! Isten útjai nem mindig egyértelműek, de mindig tökéletesek.

Szánj ma időt arra, hogy kinyisd a szíved a váratlan áldásokra! Mondd ki hangosan: “Nyitott vagyok Isten meglepetéseire! Hiszem, hogy váratlan áldások jönnek az életembe! Kész vagyok befogadni mindazt a jót, amit Isten készített számomra!”

És most kezdj el úgy élni, mintha minden pillanatban valami csodálatos történhetne! Figyelj a kis dolgokra is! Légy hálás minden apró jóért, mert ezek gyakran nagyobb áldások előfutárai.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő a meglepetések Istene. Ő szeret meglepni minket az Ő jóságával és bőkezűségével. Ne korlátozd Őt a saját elvárásaiddal! Engedd, hogy Ő írja a történetedet, és készülj fel a csodákra!

Indulj hát el ma azzal az izgalommal, hogy bármi megtörténhet! Isten váratlan áldásai már úton vannak feléd. Lehet, hogy egy telefonhívás formájában érkeznek, vagy egy váratlan lehetőségként. Lehet, hogy egy új kapcsolatban vagy egy hirtelen áttörésben mutatkoznak meg.

Megáldalak a váratlan áldások befogadásának képességével! Hidd el, Isten olyan jót tartogat számodra, ami meghaladja a legmerészebb álmaidat is. Tartsd nyitva a szemed és a szíved, mert a váratlan áldások bármikor beköszönthetnek az életedbe! És amikor megérkeznek, ne felejtsd el dicsőíteni Istent, mert Ő az, aki mindent szépen cselekszik a maga idejében!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.25 – Nyisd ki a szíved, csodás meglepetések várnak rád ma!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/