Lelki útravaló a mai napra 06.26. – Tudod, sokan azt gondolják, hogy a szerencse csak véletlen, de én azt mondom neked, hogy Istennél nincsenek véletlenek!

Lelki útravaló a mai napra 06.26. – Tudod, sokan azt gondolják, hogy a szerencse csak véletlen, de én azt mondom neked, hogy Istennél nincsenek véletlenek!

Drága Barátom!

Ma egy izgalmas témáról szeretnék beszélni veled: a szerencséről! De nem ám akármilyen szerencséről, hanem Isten féle szerencséről, amit én inkább isteni kegyelemnek és áldásnak neveznék.

Tudod, sokan azt gondolják, hogy a szerencse csak véletlen, de én azt mondom neked, hogy Istennél nincsenek véletlenek! Ő az, aki irányítja a lépéseinket és előkészíti az utunkat. A Biblia azt mondja: “Az ember elméje terveli ki útját, de az Úr irányítja járását.” (Példabeszédek 16:9)

Lehet, hogy most úgy érzed, nem vagy szerencsés. Talán úgy tűnik, hogy másoknak minden összejön, míg te küszködsz. De hadd mondjak neked valamit: Isten különleges áldásokat tartogat számodra! Ő képes megfordítani a helyzetedet egy szempillantás alatt.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden nap azzal a tudattal kelnél fel, hogy te Isten áldott gyermeke vagy! Ha hinnéd, hogy jó dolgok fognak történni veled, nem azért, mert szerencsés vagy, hanem mert Isten kegyelme van rajtad! Ez az a fajta hit, ami vonzza az áldásokat az életedbe.

De ne feledd: az isteni szerencse nem passzív dolog. Neked is van szereped benne! Légy nyitott a lehetőségekre! Légy pozitív és várakozásteli! Higgy abban, hogy Isten jót tartogat számodra, és cselekedj ennek megfelelően!

Szánj ma időt arra, hogy megköszönd Istennek az áldásait! Mondd ki hangosan: “Én Isten áldott gyermeke vagyok! Jó dolgok történnek velem! Isten kegyelme és jóindulata kísér engem egész életemben!”

És most kezdj el úgy élni, mint aki tudja, hogy áldott! Mosolyogj többet! Lépj ki a komfortzónádból! Vállalj kockázatokat! Mert soha nem tudhatod, mikor jön az az isteni pillanat, ami megváltoztatja az életedet.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő a te oldaladón áll. Ő azt akarja, hogy sikerülj, hogy boldogulj, hogy bővelkedj. Az Ő kegyelme és jóindulata nem a te teljesítményeden múlik, hanem az Ő szeretetén.

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy te egy áldott, “szerencsés” ember vagy! Nem azért, mert mindened megvan, hanem azért, mert Isten veled van. És ha Isten veled van, ki lehet ellened?

Megáldalak azzal a hittel, ami vonzza az isteni kegyelmet és áldást az életedbe! Hidd el, a legjobb még előtted van! Isten különleges áldásokat tartogat számodra, és ezek bármikor megérkezhetnek. Légy készen rá, hogy befogadd őket, és ne felejtsd el dicsőíteni Istent minden jóért, amit ad neked!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.26 – A szerencse ma rád mosolyog, ragyogj vele együtt!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/