Lelki útravaló a mai napra 06.27. – Készülj fel, mert csodák vannak készülőben az életedben! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 06.27. – Készülj fel, mert csodák vannak készülőben az életedben! Igen, jól hallottad!

Kedves Barátom!

Ma egy izgalmas üzenetet hoztam neked: Készülj fel, mert csodák vannak készülőben az életedben! Igen, jól hallottad! Isten, a csodák Istene, most is munkálkodik, hogy rendkívüli dolgokat vigyen véghez érted és általad.

A Biblia tele van csodákkal, és tudod mit? Ugyanaz az Isten, aki kettéválasztotta a Vörös-tengert, aki ötezer embert táplált öt kenyérrel és két hallal, ma is él és munkálkodik! Ő nem változott meg. Ő ma is ugyanolyan hatalmas és kegyelmes, mint régen volt.

Lehet, hogy most úgy érzed, a te helyzeted reménytelen. Talán orvosi diagnózissal küzdesz, pénzügyi nehézségekkel, vagy kapcsolati problémákkal. De hadd mondjak neked valamit: Ahol véget ér az emberi lehetőség, ott kezdődik Isten csodája! Ő specialista a lehetetlennek tűnő helyzetek megoldásában.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a várakozással kelnél fel, hogy ma csoda történhet veled! Ha minden helyzetben keresnéd Isten természetfeletti beavatkozását! Ez az a fajta hit és várakozás, ami megnyitja az utat a csodák előtt.

De ne feledd: a csodák gyakran kis lépésekkel kezdődnek. Lehet, hogy először csak egy apró javulást látsz, egy kis reménysugarat. Ne becsüld le ezeket! Minden nagy csoda kis lépésekkel kezdődik.

Szánj ma időt arra, hogy kinyisd a szíved a csodákra! Mondd ki hangosan: “Hiszem, hogy Isten csodákat tesz az életemben! Nyitott vagyok a természetfeletti beavatkozásra! Várom és elfogadom Isten csodáit!”

És most kezdj el úgy élni, mintha a csoda már megtörtént volna! Adj hálát előre! Dicsőítsd Istent azért, amit még nem látsz, de tudod, hogy jönni fog! Ez a fajta hit és hála felgyorsítja a csodák megjelenését az életedben.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő a csodák Istene. Semmi sem túl nehéz számára. Nincs olyan helyzet, amit ne tudna megfordítani, nincs olyan probléma, amit ne tudna megoldani. Ő csak arra vár, hogy higgy és bízz benne.

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy csodák vesznek körül! Figyelj a jelekre! Légy nyitott az isteni beavatkozásra! Lehet, hogy a csoda egy váratlan telefonhívás formájában érkezik, vagy egy “véletlen” találkozásban. Lehet, hogy egy hirtelen gyógyulásban vagy egy nem várt lehetőségben mutatkozik meg.

Megáldalak azzal a hittel, ami csodákat von az életedbe! Hidd el, Isten ma is tesz csodákat, és te is részese lehetsz ezeknek. Ne engedd, hogy a kétely vagy a félelem visszatartson! Lépj be a csodák világába, és tapasztald meg Isten rendkívüli szeretetét és hatalmát az életedben!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.27 – Ma a csodák napja van – nyisd meg a szíved!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/