Lelki útravaló a mai napra 06.28. – Az életed isteni irányítás alatt áll! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 06.28. – Az életed isteni irányítás alatt áll! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy fantasztikus üzenettel jövök hozzád: Az életed isteni irányítás alatt áll! Igen, jól hallottad! A mindenható Isten, a univerzum Teremtője, személyesen vezeti a lépteidet és irányítja az utadat.

A Biblia azt mondja: “Bízzál az Úrban teljes szívből, és ne a magad eszére támaszkodj! Minden utadon gondolj rá, és ő egyengetni fogja ösvényeidet.” (Példabeszédek 3:5-6) Látod? Isten nem csak távolról figyel téged, hanem aktívan részt vesz az életed minden részletében!

Lehet, hogy most úgy érzed, elvesztetted az irányt. Talán fontos döntések előtt állsz, és nem tudod, merre lépj. De hadd mondjak neked valamit: Isten már ismeri az utat! Ő már látja a végét annak, aminek te még csak az elején jársz.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a bizonyossággal kelnél fel, hogy Isten vezet téged! Ha minden lépésednél tudnád, hogy Ő irányítja az utadat! Ez az a fajta bizalom, ami békességet és erőt ad még a legnagyobb kihívások közepette is.

De ne feledd: az isteni irányítás nem azt jelenti, hogy passzívan ülsz és vársz. Neked is van szereped ebben! Figyelj Isten hangjára! Keresd az Ő akaratát az imádságban és az Igében! Légy nyitott az Ő vezetésére, még ha néha váratlan irányba is visz.

Szánj ma idő arra, hogy átadd az irányítást Istennek! Mondd ki hangosan: “Uram, a Te kezedbe teszem az életemet! Vezess engem a Te utadon! Bízom a Te irányításodban, még ha nem is értem mindig, merre viszel!”

És most kezdj el úgy élni, mint aki tudja, hogy isteni irányítás alatt áll! Lépj ki bátran, még ha nem is látod az egész utat! Hozz döntéseket hittel, tudva, hogy Isten vezet téged! Ez a fajta bátor hit megnyitja az utat Isten csodái előtt.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő a legjobb Navigátor. Ő ismeri a múltadat, a jelenedet és a jövődet. Semmi sem lepi meg Őt. És ami a legfontosabb: Ő mindig a te javadat akarja!

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy isteni irányítás alatt állsz! Ne félj az ismeretlentől! Ne aggódj a jövő miatt! Isten már ott van, és előkészíti az utat számodra. Ő olyan ajtókat nyit meg, amiket senki nem tud bezárni, és olyan lehetőségeket teremt, amiről álmodni sem mertél.

Megáldalak azzal a békességgel és bizonyossággal, ami az isteni irányításból fakad! Hidd el, Isten terve a te életedre tökéletes. Lehet, hogy nem mindig egyenes az út, lehet, hogy lesznek kerülők és váratlan fordulatok, de a végén meglátod, hogy minden a te javadra szolgált.

Bízz az isteni irányításban, és tapasztalt meg, ahogy Isten csodálatos módon vezet téged az Ő tökéletes akaratának útján!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.28 – A sors ma a kezébe veszi életed irányítását – bízz az isteni tervben!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/