Lelki útravaló a mai napra 06.29. – Te Isten kedvence vagy! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 06.29. – Te Isten kedvence vagy! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami megváltoztathatja az egész életedet: Te Isten kedvence vagy! Igen, jól hallottad! A mindenható Isten, a világegyetem Teremtője, különleges szeretettel és kedvességgel tekint rád.

A Biblia azt mondja: “Mert azt mondja az Úr: Örök szeretettel szerettelek, azért vontalak magamhoz hűségesen.” (Jeremiás 31:3) Látod? Isten nem csak úgy általánosságban szeret téged, hanem örök, személyes szeretettel!

Lehet, hogy most úgy érzed, nem vagy elég jó vagy különleges. Talán úgy gondolod, hogy Isten csak akkor kedvelhet téged, ha tökéletes vagy. De hadd mondjak neked valamit: Isten nem a tökéletességed miatt szeret, hanem azért, mert te vagy te!

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a tudattal kelnél fel, hogy te vagy Isten kedvence! Ha minden tükörbe nézéskor azt látnád, akit Isten végtelenül szeret és értékel! Ez az a fajta önértékelés, ami megváltoztatja az egész életedet.

De ne feledd: Isten kedvencének lenni nem jelenti azt, hogy nincs felelősséged. Épp ellenkezőleg! Ez arra hív, hogy élj ehhez méltóan. Sugározd Isten szeretetét mások felé is! Légy az Ő jóságának és kegyelmének képviselője a világban!

Szánj ma időt arra, hogy igazán befogadd ezt az igazságot! Mondd ki hangosan: “Én Isten kedvence vagyok! Ő végtelenül és feltétel nélkül szeret engem! Az Ő szeretete tesz értékessé és különlegessé!”

És most kezdj el úgy élni, mint aki tudja, hogy Isten kedvence! Járj emelt fővel! Mosolyogj többet! Légy kedves magadhoz és másokhoz! Ez a fajta magabiztosság és szeretet vonzza az áldásokat és a jó dolgokat az életedbe.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy te nem csak egy vagy a sok közül. Te különleges vagy számára. Ő ismeri a nevedet, számon tartja a hajad szálait, és gyönyörködik benned.

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy te Isten kedvence vagy! Ne engedd, hogy bárki vagy bármi elhitesse veled, hogy kevesebb lennél! Isten szemében te felbecsülhetetlen értékkel bírsz. Ő büszke rád és örül neked, még akkor is, amikor te magad nem vagy elégedett magaddal.

Megáldalak azzal a mély, belső bizonyossággal, hogy te Isten szeretett gyermeke, az Ő kedvence vagy! Hidd el, ez az igazság megváltoztatja az egész életedet. Ahogy elkezded magadat úgy látni, ahogy Isten lát téged, megtapasztalod az Ő szeretetének és kegyelmének áradását az életedben.

Járj ma úgy, mint Isten kedvence, mert az vagy! És ne feledd, ez az igazság soha nem változik, függetlenül attól, hogy mit érzel vagy mit mondanak mások. Te örökre Isten kedvence maradsz!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.29 – Készülj, mert váratlan áldás kopogtat az ajtódon!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/