Lelki útravaló a mai napra 06.30. – Ma egy olyan szóról szeretnék beszélni neked, ami képes megváltoztatni az egész életedet. Ez a szó nem más, mint: “Hiszem!” Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 06.30. – Ma egy olyan szóról szeretnék beszélni neked, ami képes megváltoztatni az egész életedet. Ez a szó nem más, mint: “Hiszem!” Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy olyan szóról szeretnék beszélni neked, ami képes megváltoztatni az egész életedet. Ez a szó nem más, mint: “Hiszem!” Igen, jól hallottad! Ez az egyszerű szó hatalmas erővel bír, képes hegyeket mozgatni és ajtókat nyitni.

Jézus maga mondta: “Azért mondom nektek: Higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek.” (Márk 11:24) Látod? A hit, a “hiszem” szó kimondása és megélése, kulcsfontosságú az imáink meghallgatásához és vágyaink beteljesüléséhez.

Lehet, hogy most úgy érzed, a körülményeid reménytelenek. Talán szembesülsz betegséggel, pénzügyi nehézségekkel vagy kapcsolati problémákkal. De hadd mondjak neked valamit: amikor kimondod, hogy “Hiszem, hogy Isten megoldja ezt a problémát”, akkor megnyitod az utat a csodák előtt!

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal kezdenéd a napot, hogy kimondod: “Hiszem, hogy ma jó dolgok fognak történni velem!” Ha minden kihívással szemben azt mondanád: “Hiszem, hogy Isten nagyobb ennél a problémánál!” Ez az a fajta hit, ami áttörést hoz az életedbe.

De ne feledd: a hit nem csak szavakból áll. A hit cselekvés is. Amikor hiszel valamiben, akkor aszerint is cselekszel. Ha hiszed, hogy Isten gyógyít, akkor úgy élsz, mintha már egészséges lennél. Ha hiszed, hogy Isten gondoskodik rólad, akkor nem aggódsz a jövő miatt.

Szánj ma időt arra, hogy megerősítsd a hitedet! Mondd ki hangosan: “Hiszem, hogy Isten jó tervei vannak az életemre! Hiszem, hogy a legjobb még előttem van! Hiszem, hogy semmi sem lehetetlen Istennel!”

És most kezdj el úgy élni, mint aki hisz! Lépj ki bátran, még ha nem is látod az egész utat! Hozz döntéseket hittel, tudva, hogy Isten veled van! Ez a fajta hit-cselekvés aktiválja Isten ígéreteit az életedben.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy a hit a láthatatlan dolgok valósága. Amikor hiszel, akkor olyasmit látsz, amit mások nem. Lehetőségeket látsz ott, ahol mások csak problémákat. Reményt látsz ott, ahol mások csak kétségbeesést.

Indulj hát el ma a “Hiszem” szóval az ajkadon és a szívedben! Ne engedd, hogy a kétségek és félelmek visszatartsanak! A hited erősebb, mint bármilyen akadály. És amikor kimondod, hogy “Hiszem”, akkor Isten ereje kezd el munkálkodni az életedben.

Megáldalak azzal a hittel, ami hegyeket mozgat és csodákat tesz! Hidd el, a “Hiszem” szó kimondása és megélése valóban megváltoztatja az életedet. Ahogy növekszik a hited, úgy fogod megtapasztalni Isten hatalmát és szeretetét minden területen.

Mondd ki ma sokszor: “Hiszem!” És figyeld meg, ahogy ez az egyszerű szó hogyan változtatja meg a gondolkodásodat, az érzéseidet és végül az egész életedet!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.06.30 – Ez a szó megváltoztatja az életed!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/