Lelki útravaló a mai napra 07.01. – Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami felpezsdíti a lelkedet és új perspektívát ad az életednek: ez pedig a bőség ereje! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 07.01. – Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami felpezsdíti a lelkedet és új perspektívát ad az életednek: ez pedig a bőség ereje! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami felpezsdíti a lelkedet és új perspektívát ad az életednek: ez pedig a bőség ereje! Igen, jól hallottad! Isten nem a szűkölködés, hanem a bőség Istene, és Ő azt akarja, hogy te is megtapasztald ezt az életed minden területén.

Jézus azt mondta: “Én azért jöttem, hogy életük legyen, és bőségben éljenek.” (János 10:10) Látod? Isten terve a te életedre nem csak az, hogy éppen megélj, hanem hogy bőségben élj! Ez a bőség nem csak anyagi javakra vonatkozik, hanem az élet minden aspektusára: egészségre, kapcsolatokra, békességre, örömre.

Lehet, hogy most úgy érzed, hiány van az életedben. Talán küzdesz a számlák befizetésével, vagy úgy érzed, nincs elég szeretet, öröm vagy lehetőség körülötted. De hadd mondjak neked valamit: Isten bősége korlátlan! Ő képes áttörni minden hiányt és beteljesíteni minden szükségletedet.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a tudattal kelnél fel, hogy te a bőség gyermeke vagy! Ha minden helyzetet a bőség szemüvegén keresztül néznél! Ez az a fajta gondolkodásmód, ami vonzza az áldásokat és a lehetőségeket az életedbe.

De ne feledd: a bőség nem csak arról szól, hogy mit kapsz, hanem arról is, hogy mit adsz. Amikor bőségben gondolkodsz, akkor nagylelkűvé válsz. Isten azt akarja, hogy csatorna légy, amin keresztül az Ő áldásai mások felé is áradhatnak.

Szánj ma időt arra, hogy átállítsd a gondolkodásodat a bőségre! Mondd ki hangosan: “Én a bőség gyermeke vagyok! Isten bősége árad az életemben! Van elég mindenből, sőt még arra is, hogy másoknak adjak!”

És most kezdj el úgy élni, mint aki tudja, hogy bőségben él! Légy hálás azért, amid van! Adj nagylelkűen! Várd izgatottan az új lehetőségeket! Ez a fajta pozitív várakozás és cselekvés megnyitja az utat Isten bőséges áldásai előtt.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy az Ő erőforrásai kimeríthetetlenek. Nála nincs hiány. És Ő azt akarja, hogy te is ebből a bőségből meríts. Ne engedd, hogy a világ szűkösség-mentalitása korlátozzon téged!

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy te a bőség gyermeke vagy! Nézz túl a jelenlegi körülményeiden, és lásd meg Isten végtelen lehetőségeit! Ő olyan ajtókat nyithat meg előtted, amikről álmodni sem mertél, és olyan áldásokat hozhat az életedbe, amik meghaladják a képzeletedet.

Megáldalak a bőség gondolkodásmódjával és hitével! Hidd el, Isten bősége valós és elérhető számodra. Ahogy elkezdesz a bőség erejében járni, megtapasztalod, hogy az életed minden területe kivirágzik és gyümölcsöt hoz.

Élj ma a bőség erejében, és figyeld meg, ahogy Isten csodálatos módon betölti minden szükségletedet, sőt, még annál is többet ad!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.01 – Ezt a 3 dolgot tedd meg ma, és holnap milliomosként ébredsz!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 




http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/