Lelki útravaló a mai napra 07.02. – Készülj fel, mert a július hónap tele van isteni energiákkal, áldásokkal és vezetéssel! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 07.02. – Készülj fel, mert a július hónap tele van isteni energiákkal, áldásokkal és vezetéssel! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy különleges üzenettel jövök hozzád, ami tele van reménnyel és izgalommal: Készülj fel, mert a július hónap tele van isteni energiákkal, áldásokkal és vezetéssel! Igen, jól hallottad! Isten valami különlegeset készített számodra ebben a hónapban.

A Biblia azt mondja: “Mert én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr -, békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek.” (Jeremiás 29:11) És hidd el, Isten tervei épp most bontakoznak ki az életedben!

Lehet, hogy az év első fele kihívásokkal teli volt számodra. Talán úgy érzed, hogy elakadtál vagy nem látsz előrelépést. De hadd mondjak neked valamit: Július a fordulópont hónapja! Isten friss energiákat, új lehetőségeket és váratlan áldásokat hoz az életedbe.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal az izgalommal kelnél fel, hogy ma valami csodálatos fog történni! Ha minden napot úgy élnél meg, mint egy új kalandot, amit Isten készített számodra! Ez az a fajta várakozás, ami megnyitja az utat az isteni csodák előtt.

De ne feledd: az áldások és a vezetés gyakran a mi együttműködésünket is igénylik. Légy nyitott! Figyelj Isten hangjára! Kövesd az Ő vezetését, még ha néha szokatlan irányba is visz! Az engedelmesség kulcs az áldások kiáradásához.

Szánj ma időt arra, hogy ráhangolódj Isten júliusi energiáira! Mondd ki hangosan: “Nyitott vagyok Isten friss energiáira és áldásaira! Várom és elfogadom az Ő vezetését! Hiszem, hogy ez a hónap áttörést hoz az életembe!”

És most kezdj el úgy élni, mintha már látnád ezeket az áldásokat kibontakozni! Légy hálás előre! Dicsőítsd Istent azért, amit még nem látsz, de tudod, hogy jönni fog! Ez a fajta hit és hála felgyorsítja Isten tervének megvalósulását az életedben.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő a lehetőségek Istene. Ő képes egyetlen hónap alatt olyan változásokat hozni az életedbe, amikről álmodni sem mertél. Ne korlátozd Őt a múlt tapasztalataival vagy a jelen körülményeivel!

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy ez a július más lesz, mint a többi! Isten különleges energiákkal, áldásokkal és vezetéssel készül a számodra. Lehet, hogy egy váratlan ajtó nyílik ki előtted, vagy egy régóta várt ima nyer választ. Lehet, hogy új kapcsolatok születnek, vagy régi sebek gyógyulnak be.

Megáldalak azzal a képességgel, hogy felismerd és befogadd Isten júliusi ajándékait! Hidd el, ez a hónap tele van isteni lehetőségekkel. Ahogy nyitott szívvel és várakozással lépsz be ebbe az időszakba, megtapasztalod Isten szeretetének és hatalmának különleges kiáradását az életedben.

Élvezd Isten júliusi energiáit, fogadd be az Ő áldásait, és kövesd az Ő vezetését! A legjobb még előtted áll!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.02 – A jólét kapui megnyílnak, fogadd el az érkező bőséget!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/