Lelki útravaló a mai napra 07.03. – A rég óta dédelgetett álmaid most valósulnak meg! Igen, jól hallottad! Azok az álmok, amiket már olyan régóta őrzöl a szívedben, most kezdenek életre kelni!

Lelki útravaló a mai napra 07.03. – A rég óta dédelgetett álmaid most valósulnak meg! Igen, jól hallottad! Azok az álmok, amiket már olyan régóta őrzöl a szívedben, most kezdenek életre kelni!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami felgyújtja a szívedet és új reményt hoz az életedbe: A rég óta dédelgetett álmaid most valósulnak meg! Igen, jól hallottad! Azok az álmok, amiket már olyan régóta őrzöl a szívedben, most kezdenek életre kelni.

A Biblia azt mondja: “Gyönyörködj az Úrban, és megadja szíved kéréseit!” (Zsoltárok 37:4) Látod? Isten nem feledkezett meg az álmaidról. Ő ismeri a szíved minden vágyát, és most eljött az idő, hogy ezeket valóra váltsa!

Lehet, hogy már feladtad a reményt. Talán úgy érzed, túl sok idő telt el, és az álmaid már nem is tűnnek reálisnak. De hadd mondjak neked valamit: Istennél semmi sem lehetetlen! Ő specialista abban, hogy a porból gyémántot, a romokból palotát építsen.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a várakozással kelnél fel, hogy ma lehet az a nap, amikor az álmaid valóra válnak! Ha minden helyzetben keresnéd Isten csodálatos munkáját! Ez az a fajta hit és várakozás, ami megnyitja az utat az álmok beteljesülése előtt.

De ne feledd: az álmok megvalósulása gyakran a mi közreműködésünket is igényli. Légy készen a cselekvésre! Amikor Isten mutatja az utat, lépj bátran! Ne hagyd, hogy a félelem vagy a kétség visszatartson. Az álmaid túl értékesek ahhoz, hogy a fiókban porosodjanak.

Szánj ma időt arra, hogy újra kapcsolatba kerülj a régi álmaiddal! Mondd ki hangosan: “Hiszem, hogy az álmaim most valósulnak meg! Nyitott vagyok Isten csodáira! Kész vagyok lépni, amikor Ő vezet!”

És most kezdj el úgy élni, mintha az álmaid már valóra váltak volna! Légy hálás előre! Dicsőítsd Istent azért, amit még nem látsz, de tudod, hogy jönni fog! Ez a fajta hit és hála felgyorsítja az álmok megvalósulását.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő hűséges. Amit megígért, azt be is teljesíti. Lehet, hogy az Ő időzítése más, mint a miénk, de az Ő időzítése mindig tökéletes. Ne add fel csak azért, mert még nem látod a teljes képet!

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy a régi álmaid most kelnek életre! Lehet, hogy egy váratlan lehetőség formájában, vagy egy új kapcsolaton keresztül. Lehet, hogy egy hirtelen áttörésként, vagy egy fokozatos folyamat részeként. De egy biztos: Isten most munkálkodik, hogy valóra váltsa az álmaidat!

Megáldalak azzal a hittel és kitartással, ami szükséges az álmok megvalósulásához! Hidd el, Isten nem feledkezett meg rólad vagy az álmaidról. Ő most hozza össze a megfelelő embereket, körülményeket és lehetőségeket, hogy az álmaid valósággá váljanak.

Járj ma emelt fővel, izgatott várakozással a szívedben! A régi álmaid most kelnek életre, és te ennek a csodának a részese lehetsz. A legjobb még előtted áll!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.04 – Ez az ősi szimbólum a tenyeredben feltárja életed titkos küldetését!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/