Lelki útravaló a mai napra 07.04. – A te időd most jött el! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 07.04. – A te időd most jött el! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami megújítja a lelkedet és friss lendületet ad az életednek: A te időd most jött el! Igen, jól hallottad! Ez a te szezonod, a te pillanatod, amikor Isten különleges módon munkálkodik az életedben.

A Biblia azt mondja: “Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak.” (Prédikátor 3:1) És hidd el, a te időd most van itt! Isten épp most készíti elő számodra az áttörést, a győzelmet, az áldásokat.

Lehet, hogy úgy érzed, már túl régóta vársz. Talán már belefáradtál a küzdelmekbe, a várakozásba. De hadd mondjak neked valamit: Isten nem késik el! Az Ő időzítése tökéletes, és Ő épp most hozza össze a körülményeket a te javadra.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a tudattal kelnél fel, hogy ez a nap a te napod! Ha minden helyzetben azt keresnéd, hogyan munkálkodik Isten épp most érted! Ez az a fajta pozitív várakozás, ami vonzza az isteni beavatkozást.

De ne feledd: amikor eljön a te időd, neked is készen kell állnod! Légy felkészült! Tedd meg, amit meg tudsz tenni, és bízd Istenre azt, amit te nem tudsz megtenni. Ő csodákat tesz, de gyakran a mi együttműködésünkön keresztül.

Szánj ma időt arra, hogy ráhangolódj Isten időzítésére! Mondd ki hangosan: “Ez az én időm! Most jött el a pillanat az áttörésre, a győzelemre, az áldásokra! Kész vagyok befogadni mindazt a jót, amit Isten készített számomra!”

És most kezdj el úgy élni, mintha már látnád az ígéretek beteljesülését! Légy hálás előre! Dicsőítsd Istent azért, amit még nem látsz, de tudod, hogy jönni fog! Ez a fajta hit és hála felgyorsítja Isten tervének megvalósulását az életedben.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő a megfelelő időben cselekszik. Lehet, hogy úgy tűnt, késik, de valójában csak előkészítette a tökéletes pillanatot. Most pedig itt van ez a pillanat – a te pillanatod!

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy ez a te időd! Lépj ki bátran! Ragadd meg a lehetőségeket! Isten épp most nyit ki olyan ajtókat, amiket senki nem tud bezárni. Épp most hoz létre olyan kapcsolatokat, amik megváltoztatják az életedet. Épp most készíti elő számodra az áldások özönét.

Megáldalak azzal a képességgel, hogy felismerd és megragadd a te idődet! Hidd el, Isten nem feledkezett meg rólad. Ő hűséges, és most beteljesíti az ígéreteit az életedben. A várakozás véget ért – a te időd most van itt!

Járj ma felemelt fejjel, a szívedben izgalommal és várakozással! Ez a te időd, a te szezonod. Élvezd minden pillanatát, és lásd meg, ahogy Isten csodálatos módon munkálkodik az életedben!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.04 – Ez az ősi szimbólum a tenyeredben feltárja életed titkos küldetését!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/