Lelki útravaló a mai napra 07.05. – Te Isten remekműve vagy! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 07.05. – Te Isten remekműve vagy! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami új perspektívát ad az életednek: Te Isten remekműve vagy! Igen, jól hallottad! A mindenható Isten, aki a csillagokat és galaxisokat alkotta, téged egyedi és csodálatos alkotásként teremtett.

A Biblia azt mondja: “Mert mi Isten alkotása vagyunk, akiket Krisztus Jézusban jó cselekedetekre teremtett, amit előre elkészített Isten, hogy azok szerint éljünk.” (Efézus 2:10) Látod? Te nem véletlenül vagy itt. Isten gondosan és szeretettel alkotott meg téged egy különleges célra.

Lehet, hogy most úgy érzed, semmi különleges nincs benned. Talán másokhoz hasonlítod magad, és úgy gondolod, nem vagy elég jó vagy tehetséges. De hadd mondjak neked valamit: Isten szemében te páratlan vagy! Nincs még egy olyan ember a világon, aki pontosan olyan lenne, mint te.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a tudattal kelnél, hogy te Isten remekműve vagy! Ha minden tükörbe nézéskor azt látnád, akit Isten csodálatosnak és értékesnek teremtett! Ez az a fajta önértékelés, ami megváltoztatja az egész életedet.

De ne feledd: egy remekmű nem arra való, hogy el legyen rejtve. Isten azt akarja, hogy ragyogj! Használd a tehetségeidet, mutasd meg a világnak, ki vagy igaz! Ne engedd, hogy a félelem vagy a kétség visszatartson attól, hogy betöltsd a célodat.

Szánj ma idő arra, hogy igazán befogadd ezt az igazságot! Mondd ki hangosan: “Én Isten remekműve vagyok! Egyedi és értékes vagyok! Isten különleges célra teremtett engem!”

És most kezdj el úgy élni, mint aki tudja, hogy remekmű! Járj emelt fővel! Mosolyogj többet! Merj új dolgokat kipróbálni és kilépni a komfortzónádból! Ez a fajta magabiztosság és bátorság vonzza az áldásokat és a beállításokat az életedbe.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő nem követ el hibákat. Minden részletet gondosan megtervezte. A személyiségedet, a det, a tehetségeidet – mind-mind Ő alkotta, méghozzá tökéletesen.

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy te Isten remekműve vagy! Ne engedd, hogy bárki vagy bármi elhitesse veled, hogy kevesebbet lennél! Isten szemében te felbecsülhetetlen értékkel bírsz. Ő büszke rád és gyönyörködik benned.

Megáldalak azzal a mély, belső bizonyossággal, hogy te Isten csodálatos alkotása vagy! Hidd el, ez az igazság megváltoztatja az egész életedet. Ahogy elkezded magadat úgy látni, ahogy Isten lát téged, megtapasztalod az Ő szeretetének és kegyelmének áradását az életedben.

Járj ma úgy, mint Isten remekműve, mert az vagy! És ne feledd, a világnak szüksége van arra, amit csak te tudsz adni. Ragyogj, és mutasd meg mindenkinek, milyen csodálatos alkotása vagy Istennek!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Angyali üzenet a mai napra 2024.07.05 – váratlan égi áldások és csodás meglepetések érkeznek!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/