Lelki útravaló a mai napra 07.06. – Áttörés várható az életedben, ami már úton van! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 07.06. – Áttörés várható az életedben, ami már úton van! Igen, jól hallottad!

Drága Olvasónk!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami felrázza a lelkedet és új lendületet ad az életednek: A te áttörésed már úton van! Igen, jól hallottad! Az a változás, az az áldás, amire olyan régen vársz, már közeledik feléd!

A Biblia azt mondja: “Mert még egy igen-igen kevés idő, és aki eljövendő, eljön, és nem késik.” (Zsidók 10:37) Látod? Isten nem feledkezett meg rólad. Ő pontosan tudja, mire van szükséged, és már elküldte a te áttörésedet.

Lehet, hogy most úgy érzed, minden ajtó bezárult előtted. Már belefáradtál a várakozásba és a küzdelmekbe. De hadd mondjak neked valamit: Gyakran a legnagyobb sötétség előzi meg a hajnalt. A te hajnalod pedig már közeleg!

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal az izgatott várakozással kelnél fel, hogy ma lehet az a nap, amikor megérkezik az áttörésed! Ha minden helyzetben azt keresnéd, hogyan készíti elő Isten a te győzelmet! Ez az a fajta hit és várakozás, ami felgyorsítja az áldások érkezését.

De ne feled: az áttörés gyakran a mi közreműködésünket is igényli. Légy készen! Tedd meg, amit megtehetsz, es bízd Istenre a többit. Lehet, hogy az áttörésed egy lehetőség jön, amit meg kell ragadnod.

Szánj ma idő arra, hogy felkészülj az áttörésre! Mondd ki hangosan: “Az én áttörésem már úton van! Kész vagyok befogadni Isten áldásait! Hiszem, hogy a változás már elkezdődött az életemben!”

És most kezdj el úgy élni, mintha az áttörés már megtörtént volna! Légy hálás előre! Dicsőítsd Istent azért, amit még nem látsz, de tudod, hogy jönni fog! Ez a fajta hit és hála olyan, mint egy mágnes – vonzza az áldásokat az életedbe.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő a lehetetlen helyzetek specialistája. Ami neked lehetetlennek tűnik, az Neki gyerekjáték. Ő képes pillanat alatt megfordítani a helyzetedet!

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy az áttörésed már úton van! Lehet, hogy egy váratlan telefonhívás érkezik, vagy egy “véletlen” találkozásban. Lehet, hogy egy hirtelen ötletként, vagy egy várt lehetőségként. De egy biztos: az áttörésed közeleg!

Megáldalak azzal a hittel és kitartással, ami szükséges az áttörés fogadásához! Hidd el, Isten nem késik el. Az Ő időzítése tökéletes, és a te időd most jött el. Az áttörésed már úton van – légy készen a fogadására!

Járj ma felemelt fejjel, a szívedben izgalommal és várakozással! A te áttörésed közelebb van, mint gondolnád. És amikor megérkezik, az egész életed mentik. A legjobb még előtted áll!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.06 – Javuló egészségi állapot


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/