Lelki útravaló a mai napra 07.07. – Az újrakezdés ideje elérkezett!

Lelki útravaló a mai napra 07.07. – Az újrakezdés ideje elérkezett!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami felvillanyozza a lelkedet és új erőt önt beléd: A te újrakezdésed ideje elérkezett! Igen, jól hallottad! Isten most egy vadonatúj fejezetet nyit az életedben, tele friss lehetőségekkel és izgalmas kalandokkal.

A Biblia azt mondja: “Ne emlékezzetek a régiekre, és az elmúltakra ne figyeljetek! Íme, újat cselekszem; most készül, avagy nem tudjátok még?” (Ézsaiás 43:18-19) Látod? Isten nem akarja, hogy a múlt fogságában élj. Ő valami újat, valami csodálatosat készít számodra!

Lehet, hogy most úgy érzed, túl sok hibát követtél el, vagy túl sok lehetőséget szalasztottál el. Talán azt gondolod, már késő újrakezdeni. De hadd mondjak neked valamit: Istennél soha nincs késő! Ő a második, harmadik, sőt, ezredik esélyek Istene!

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a friss reménnyel kelnél fel, hogy ma egy új kezdet napja! Ha minden helyzetet úgy tekintenél, mint egy lehetőséget az újrakezdésre! Ez az a fajta hozzáállás, ami megnyitja az utat Isten csodái előtt.

De ne feledd: az újrakezdés gyakran bátorságot és cselekvést igényel a részünkről. Légy kész elengedni a régit, hogy helyet csinálj az újnak! Ne félj változtatni, kilépni a komfortzónádból, mert Isten ott vár rád az ismeretlenben!

Szánj ma időt arra, hogy felkészülj az újrakezdésre! Mondd ki hangosan: “Ez az én újrakezdésem ideje! Kész vagyok elengedni a múltat és befogadni az újat! Hiszem, hogy Isten valami csodálatosat készít számomra!”

És most kezdj el úgy élni, mintha az újrakezdés már megtörtént volna! Légy nyitott az új lehetőségekre! Merj új dolgokat kipróbálni! Ez a fajta bátorság és nyitottság vonzza az isteni beavatkozást az életedbe.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő a helyreállítás mestere. Nincs olyan összetört álom, amit ne tudna újjáépíteni, nincs olyan elveszett lehetőség, amit ne tudna visszaadni neked új formában.

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy az újrakezdésed ideje elérkezett! Lehet, hogy egy új kapcsolat formájában jön, vagy egy váratlan karrierlehetőségként. Lehet, hogy egy régóta dédelgetett álom újjáéledéseként, vagy egy teljesen új irányként az életedben. De egy biztos: Isten most nyit egy új fejezetet a történetedben!

Megáldalak azzal a bátorsággal és hittel, ami szükséges az újrakezdéshez! Hidd el, Isten képes egy pillanat alatt megfordítani a helyzetedet. Ő nem a múltad alapján ítél meg, hanem a jövőd potenciálját látja benned.

Lépj be ma ebbe az új kezdetbe teljes szívvel! Engedd el a múltat, és öleld át a jövőt, amit Isten készített neked. A te újrakezdésed ideje most van itt – ragadd meg, és nézd meg, hogyan változtatja meg Isten az egész életedet!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az univerzum üzenete a mai napra 2024.07.07 – A szerencse napja, a 7-es szám megcsillantja az erejét!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/