Lelki útravaló a mai napra 07.08. – A hálás szív nem csak jó érzés, hanem egy olyan erő, ami képes átalakítani az egész életedet.

Lelki útravaló a mai napra 07.08. – A hálás szív nem csak jó érzés, hanem egy olyan erő, ami képes átalakítani az egész életedet!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami megváltoztathatja a hozzáállásod az élet minden területén: A hála ereje! Igen, jól hallottad! A hálás szív nem csak jó érzés, hanem egy olyan erő, ami képes átalakítani az egész életedet.

A Biblia azt mondja: “Mindenkor örüljetek, szüntelenül imádkozzatok, mindenért hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Jézus Krisztus által a ti javatokra.” (1 Thesszaloniki 5:16-18) Látod? A hála nem csak egy jó tanács, hanem Isten akarata a te életedre!

Lehet, hogy most nehéz időszakon mész keresztül. Talán úgy érzed, nincs semmi, amiért hálás lehetnél. De hadd mondjak neked valamit: A hála nem a körülményeidtől függ, hanem a döntésedtől! Még a legsötétebb időkben is találhatsz valamit, amiért hálás lehetsz.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal kezdenéd a napot, hogy felsorolsz öt dolgot, amiért hálás vagy! Ha minden helyzetben, még a nehézségekben is keresnéd az áldást! Ez az a fajta hozzáállás, ami vonzza Isten kegyelmét és áldásait az életedbe.

De ne feledd: a hála nem csak érzés, hanem cselekvés is. Fejezd ki a háládat! Mondd el Istennek, mondd el a szeretteidnek, sőt, még az idegeneknek is! A kimondott hála olyan, mint egy mágnes – több áldást vonz az életedbe.

Szánj ma arra, hogy gyakorold a hálát! Mondd ki hangosan: “Hálás vagyok az életemért! Hálás vagyok a lehetőségeimért! Hálás vagyok Isten szeretetéért! Még a kihívásokért is hálás vagyok, mert tudom, hogy Isten jóra fordítja azokat!”

És most kezdj el úgy élni, mint aki tele van hálával! Mosolyogj többet! Légy kedvesebb másokhoz! Adj vissza valamit abból, amit kaptál! A hála nem csak megváltoztatja a hozzáállásodat, hanem inspirálja azokat is, akik körülötted vannak.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy a hála megváltoztatja a perspektívát. Amikor hálás vagy, nem a hiányra fókuszálsz, hanem a bőségre. Nem a problémákra, hanem a lehetőségekre. És ez a fajta gondolkodásmód megnyitja az utat a csodák előtt.

Indulj hát el ma a hála erejével felvértezve! Lehet, hogy a körülményeid nem változnak meg azonnal, de a hozzáállásod igen. Hidd el, amikor megváltozik a hozzáállásod, megváltozik az életed is.

Megáldalak a hála lelkületével! Hidd el, amikor elkezded gyakorolni a hálát, meglátod, hogy az életed minden területe elkezd kivirágozni. A kapcsolataid mélyülnek, a lehetőségeid növekedésnek, és Istenáldásai még nagyobb mértékben áradnak az életedbe.

Légy ma a hála nagykövete! Terjeszd a hála erejét mindenhol, ahova mész! És nézd meg, hogyan változtatja meg ez nem csak a te életedet, hanem azokét is, akik körülötted vannak. A hála ereje benned van – használd, és lásd meg, milyen csodákra képes!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az Angyalok üzenete a mai napra 2024.07.08 – A 8-as szám végtelen ereje ontja rád az áldások zuhatagát!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/