Lelki útravaló a mai napra 07.10. – Te mindenre képes vagy, mert egy csodás lélek vagy! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 07.10. – Te mindenre képes vagy, mert egy csodás lélek vagy! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami megváltoztathatja az egész életszemléletet: Te mindenre képes vagy, mert egy csodás lélek vagy! Igen, jól hallottad! Benned egy olyan erő lakozik, ami képessé tesz arra, hogy bármit elérj, amiről csak álmodsz.

A Biblia azt mondja: “Mindenre van erőm a Krisztusban, aki megerősít engem.” (Filippi 4:13) Látod? Nincs olyan akadály, amit nem tudnál legyőzni, nincs olyan cél, amit nem tudnál elérni, mert Isten ereje működik benned!

Lehet, hogy most úgy érzed, korlátaid vannak. Talán azt gondolod, hogy vannak dolgok, amikre egyszerűen nem vagy képes. De hadd mondjak neked valamit: Ezek a korlátok csak a fejedben léteznek! Valójában te egy csodás lélek vagy, aki képes túllépni minden akadályon.

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a meggyőződéssel kelnél fel, hogy ma bármire képes vagy! Ha minden kihívást úgy fogadnál, mint egy lehetőséget arra, hogy megmutasd, milyen csodás lélek lakozik benned! Ez az a fajta hozzáállás, ami csodákat tesz lehetővé.

De ne feledd: a benned rejlő csodás lélek és képességek nem nyilvánulnak meg. Neked kell aktiválnod őket a hiteddel és a cselekedeteiddel! Merj nagyot álmodni! Merj lépni akkor is, amikor félsz! Mert éppen ezekben a pillanatokban mutatkozik meg igazán, hogy mire vagy képes.

Szánj ma idő arra, hogy igazán elhidd: te mindenre képes vagy! Mondd ki hangosan: “Csodás lélek vagyok! Nincs olyan akadály, amit ne tudnék legyőzni! Képes vagyok elérni minden célomat, mert Isten ereje működik bennem!”

És most kezdj el úgy élni, mint aki tudja, hogy mindenre képes! Vállalj olyan feladatokat, amitől eddig féltél! Lépj ki a komfortzónádból! Nézz szembe a legnagyobb kihívásaiddal! Mert éppen ezekben a helyzetekben fogod megtapasztalni, milyen csodás lélek is vagy igaz.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő nem tévedésből teremtett téged olyannak, amilyen vagy. Minden erősségedet, minden gyengeséget úgy alkotta meg, hogy azok által valami rendkívülit vigyél véghez. A te feladatod csak annyi, hogy higgy benne és használd ezeket.

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy te egy csodás lélek vagy, aki mindenre képes! Lehet, hogy ma olyan dolgot fogsz véghezvinni, amit eddig lehetetlennek hittél. Lehet, hogy ma olyan bátorságot mutatsz, amiről nem is tudtad, hogy benned van. Vagy lehet, hogy ma olyan módon inspirálsz másokat, ami megváltoztatja az életüket.

Megáldalak azzal a mély, belső bizonyossággal, hogy valóban mindenre képes vagy! Hidd el, Isten nem tévedett, amikor beléd helyezte ezt a csodás lelket. Te képes vagy túllépni minden korláton, legyőzni minden akadályt és elérni minden álmodat.

Járj ma úgy, mint aki tudja, hogy csodás lélek lakozik benne! Sugározd ezt a belső erőt és magabiztosságot! És nézd meg, hogyan változik meg nem csak a te életed, hanem azoké is, akik körülötted vannak. Mert amikor te felismered és megéled, hogy mindenre képes vagy, azzal másokat is inspirálsz arra, hogy ők is felfedezzék a bennük rejlő csodás lelket!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az Angyalok üzenete a mai napra 2024.07.10 – Az elengedés, gyógyulás és boldogság varázslatos útja megnyílik előtted!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/