Lelki útravaló a mai napra 07.11. – A manifesztáció és megvalósítás csodálatos ereje! Igen, jól hallottad!

Lelki útravaló a mai napra 07.11. – A manifesztáció és megvalósítás csodálatos ereje! Igen, jól hallottad!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami megváltoztathatja az életed: A manifesztáció és megvalósítás csodálatos ereje! Igen, jól hallottad! Te képes vagy arra, hogy álmaidat és vágyaidat valósággá változtasd, mert Isten hatalmas teremtő erőt helyezett beléd.

A Biblia azt mondja: “A hit pedig a remélt dolgokban való bizalom, és a nem látható dolgok létéről való meggyőződés.” (Zsidók 11:1) Látod? A hited az a kulcs, ami megnyitja az ajtót álmaid manifesztációja felé!

Lehet, hogy most úgy érzed, az álmaid elérhetetlenek. Talán már feladtad a reményt, hogy valaha is megvalósítod őket. De hadd mondjak neked valamit: Isten már látta a te jövődet, és tudja, hogy képes vagy elérni mindazt, amit Ő a szívedbe helyezett!

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal a bizonyossággal kelnél fel, hogy ma egy lépéssel közelebb kerülsz az álmaid megvalósításához! Ha minden gondolatodat, szavadat és tettedet alakítanád, hogy azok összhangban legyenek a vágyaiddal! Ez az a fajta tudatos manifesztáció, ami csodákat tesz lehetővé.

De ne feledd: a manifesztáció nem csak arról szól, hogy ülsz és várod, hogy az álmaid az öledbe hulljanak. Cselekedned kell! Lépéseket kell tenned az álmaid felé, még ha azok kicsik is. Isten partnerként hív téged a teremtés folyamatába!

Szánj ma idő arra, hogy igazán elhidd: képes vagy manifesztálni és megvalósítani az álmaidat! Mondd ki hangosan: “Isten teremtő ereje működik bennem! Képes vagyok valósággá változtat az álmaimat! Minden nap közelebb kerülök a céljaim megvalósításához!”

És most kezdj el úgy élni, mintha az álmaid már valóra váltak volna! Érezd azt az örömöt és hálát, amit akkor érzel majd, amikor eléred a céljaidat! Ez a fajta érzelmi összhang felgyorsítja a manifesztáció folyamatát.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő adta neked ezeket az álmokat és vágyakat. És ha Ő adta, akkor azt is akarja, hogy megvalósítsd őket! Bízz időzítésében és vezetésében, először dolgozol az álmaid felé.

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy te egy teremtő lény vagy, aki képes manifesztálni és megvalósítani az álmait! Lehet, hogy ma olyan inspirációt kapsz, ami közelebb visz a céljaidhoz. Lehet, hogy ma olyan lehetőség nyílik meg előtted, ami felgyorsítja az álmaid megvalósulását. Vagy lehet, hogy ma emberekkel találkozol, akik olyanokat neked az utadon.

Megáldalak azzal a hittel és kitartással, ami szükséges álmaid manifesztálásához! Hidd el, Isten már látja a te sikeres, beteljesedett jövődet. Most rajtad a sor, hogy elhidd és megvalósítsd azt!

Járj ma úgy, mint aki tudja, hogy képes manifesztálni és megvalósítani az álmait! Sugározd ezt a belső bizonyosságot és elszántságot! És nézd meg, hogyan kezdenek el csodálatos módon alakulni a körülmények körülötted, hogy támogassák az álmaid megvalósulását. Mert amikor te hiszel a manifesztáció erejében és cselekszel is érted, akkor Isten ereje egyesül a te erőddel, és valóban lehetségessé válik!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az Angyalok üzenete a mai napra 2024.07.11 – A lelki társad szólít- az igaz szerelem csodája közeleg!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/