Lelki útravaló a mai napra 07.12. – A fényes, boldog jövőd megvalósulni látszik!

Lelki útravaló a mai napra 07.12. – A fényes, boldog jövőd megvalósulni látszik!

Drága Barátom!

Ma egy olyan üzenettel jövök hozzád, ami beragyogja a szívedet és új reménnyel tölti meg a lelkedet: A fényes, boldog jövőd manifesztációja! Igen, jól hallottad! Te képes vagy arra, hogy egy csodálatos, örömteli jövőt teremts magadnak, mert Isten már elhelyezte benned ennek minden magvát.

A Biblia azt mondja: “Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az Úr -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek.” (Jeremiás 29:11) Látod? Isten már elkészítette a te fényes jövődet, és most arra hív, hogy ezt a jövőt manifesztáld a jelenben!

Lehet, hogy most úgy érzed, a jövőd bizonytalan vagy sötét. Talán aggódsz a holnap miatt, vagy félsz attól, ami jönni fog. De hadd mondjak neked valamit: A te jövőd olyan fényes, hogy napszemüveget kell hordanod! Igen, ennyire ragyogó!

Képzeld el, milyen lenne, ha minden reggel azzal az izgalommal kelnél fel, hogy ma egy lépéssel közelebb kerülsz a fényes, boldog jövőhöz! Ha minden gondolatodat, szavadat és tettedet úgy alakítanád, hogy azok ezt a csodálatos jövőt tükrözzék! Ez az a fajta tudatos teremtés, ami csodákat hoz az életedbe.

De ne feled: a fényes jövő manifesztálása nem csak arról szól, hogy pozitívan gondolkodsz. Cselekedned is kell! Hozz olyan döntéseket ma, amiket összhangban vannak azzal a boldog jövővel, amit el szeretnél érni. Isten partnere vagy a saját sorsod alakításában!

Szánj ma idő arra, hogy részletesen elképzeled azt a fényes, boldog jövőt, amit manifesztálni szeretnél! Mondd ki hangosan: “A jövőm fényes és boldog! Isten csodálatos tervei valósulnak meg az életemben! Minden naphoz közelebb ahhoz nekem a gyönyörű jövő, amit Isten szánt!”

És most kezdj el úgy élni, mintha az a fényes jövő már itt lenne! Érezd azt az örömet, békességet és elégedettséget, amit akkor fogsz érezni! Ez a fajta érzelmi összhang felgyorsítja a manifesztáció folyamatát és vonzza a pozitív körülményeket az életedbe.

Isten ma emlékeztetni akar téged arra, hogy Ő a remény Istene. Ő nem akarja, hogy félj a jövőtől vagy aggódj miatta. Ehelyett arra hív, hogy lépj be abba a fényes jövőbe, amit Ő már elkészített számodra.

Indulj hát el ma azzal a tudattal, hogy te egy teremtő lény vagy, aki képes manifesztálni egy fényes, boldog jövőt! Lehet, ma olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, ami közelebb visznek ehhez a jövőhöz. Lehet, hogy ma olyan emberekkel találkozol, akik részei lesznek ennek a csodálatos jövőnek. Vagy lehet, hogy ma olyan ötleted támad, ami teljesen megváltoztatja az életed irányát – a fényes jövőd felé.

Megáldalak azzal a hittel és bátorsággal, ami szükséges egy fényes, boldog jövő manifesztálásához! Hidd el, Isten már látja a te ragyogó, örömteli jövődet. Most rajtad a sor, hogy elhidd és megteremtsd azt!

Járj ma úgy, mint aki tudja, hogy egy csodálatos jövő vár rá! Sugározd ezt a belső fényt és örömöt! És nézd meg, hogyan kezd el átalakulni a világot, hogy tükrözze azt a fényes jövőt, amit manifesztálsz. Mert amikor te hiszel egy boldog jövőben és cselekszel is érte, akkor Isten ereje egyesül a te hitedel, és valóban minden lehetségessé válik! A te fényes, boldog jövőd már itt van – lépj be bátran, és élvezd minden pillanatot!

Gábor

pozitív gondolatok blog

Az Angyalok üzenete a mai napra 2024.07.12 – A csodás, reményteli jövő kapuja megnyílik előtted!


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/