Ma a mennyország kapui szélesre nyílnak, csak azért, hogy téged eláraszthasson mindenféle csodával. Készülj fel, mert a következő napokban minden vágyad teljesülhet.

Ma a mennyország kapui szélesre nyílnak, csak azért, hogy téged eláraszthasson mindenféle csodával. Készülj fel, mert a következő napokban minden vágyad teljesülhet!

Drága Lélek,

Talán sokszor észre sem veszed, mennyi áldás száll rád nap, mint nap. De ma különleges nap van! Az Univerzum minden erejével, és szívvel-lélekkel azon dolgozik, hogy megajándékozzon valami csodálatossal. A hozzád érkező áldások ma nem szimplán áramlanak – ezerszeres erővel jönnek!

Isteni Ima az Áldásokért:

“Angyali vezetőim, köszönöm, hogy körülvesztek ma, és megnyitjátok előttem az ég kapuit. Hálás vagyok minden egyes áldásért, amely az utamba kerül, és kész vagyok elfogadni azokat tiszta szívvel és nyitott lélekkel. Kérlek, segítsetek nekem látni és érezni ezeket az áldásokat, és vezessetek engem azok felé, akikkel megoszthatom őket.”

Az ég áldása áradjon rád ma és mindörökké. Legyen szívedben béke, lelkedben öröm, és életedben harmonia!

A következő napokban, ahogyan a nap sugara beragyogja a földet, úgy ragyogja be a lelkedet a szeretet és az áldások fénye. Egy váratlan, de annál édesebb meglepetésben lesz részed, amely emlékeztetni fog arra, hogy milyen erősek az angyalok és az Univerzum. Légy résen, és fogadd el a csodát!

Add tovább ezt az üzenetet! Minél több emberhez eljut, annál erősebben hat az áldás ereje. Oszd meg, hogy mindenki érezhesse az angyali jelenlétet és áldásokat!

Ne felejtsd el: Ma a hozzád érkező áldások ezerszeres erővel hatnak. Fogadd őket tiszta szívvel!

Békesség és szeretet kísérjen az utadon,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK