Ma meghallod a szavaimat, minden lépésedet áldások és a szerencse kíséri!

Ma meghallod a szavaimat, minden lépésedet áldások és a szerencse kíséri!

Szeretett Olvasónk!

Amikor a lélek a világegyetemmel rezonál, az univerzum visszaküldi a hangot az áldások és a szerencse kavalkádján keresztül. A ma napi üzenet az ég magasabb dimenzióiból érkezik, hogy emlékeztesselek: minden lépést a szerencse és az áldások kísérik.

Az Univerzum Suttogása:

“Drága lelki társam, a ma nap rezgései egy különleges üzenetet hoztak Neked. A fény, amely áthatja az életedet folyamatosan, megsokszorozza a szerencsédet és az áldásaidat. Hallgasd meg szavaim rezgését, és engedd, hogy ez az energia megtöltse. az életed minden területét.”

Ahogy a következő napok eltelnek, észre fogod venni, hogy az apró csodák és áldások megsokszorozódnak körülötted. Lehet egy váratlan pozitív hír, egy ajándék, ami pont akkor érkezik, amikor a leginkább szükséged van rá, talán egy régi barát visszatérése az életedbe. Ezek az események az univerzum szavainak visszhangjaként jönnek hozzád.

Hogyan tudod ezt az energiát a legjobban használni?

Minden nap szánj a meditációra és az univerzummal való kapcsolatod megerősítésére. Minél mélyebbre mész, annál inkább érzed az áldásokat és a szerencsét körülvesznek.

Oszd meg ezt az üzenetet az ismerőseiddel, barátaiddal, családtagjaiddal, hogy ők is megtapasztalják az univerzum áldásait!

Ha érzed az univerzum vezetését és a mély hálát, kommentelj “köszönöm” szóval az alábbiakban. Ezzel gyorsabban részesülsz az égi áldásban és erősíted kapcsolatodat az univerzummal.

Emlékezz rá: A világegyetem mindig veled van és készen áll arra, hogy áldásokkal és szerencsével töltse meg az életedet!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!