Ma reggel is felébredtem, hálás vagyok mindenért amim van

Ma reggel is felébredtem, hálás vagyok mindenért amim van!

Üdvözlet, Kedves Olvasó!

Ma szeretnék meghívni téged egy csodálatos utazásra, amely minden reggel kezdődik, amikor felébredsz. Igen, az ébredés maga is egy csoda, és ha hálával ébredsz, akkor az egész napod sokkal pozitívabbá és békésebbé válhat.

1. Az Ébredés Ajándéka:

Gondolkodtál már valaha azon, hogy milyen csodálatos ajándék az ébredés? Az élet, az egészség, a lehetőségek… Minden reggel, amikor felébredsz, mindezekkel ajándékoz meg téged az Univerzum.

2. Hála a Mindennapokért:

Kezdd minden reggel azzal, hogy megköszönöd mindenedet, amid van. Köszönd meg a szeretteidet, az egészségedet, a kényelmedet – mindent, amit gyakran természetesnek veszünk.

3. A Hála Gyakorlása:

Az első gondolatod a nap kezdetén nagy hatással lehet a nap további részére. Tehát miért ne kezdenéd a napodat hálával? “Ma reggel is felébredtem, hálás vagyok mindenért, amim van” – ezt mondd el magadnak minden reggel!

4. Hálaadás Istennek:

Ne felejtsd el megköszönni Istennek az élet ajándékát. Bármilyen hitrendszert is követsz, az Isten felé irányuló hálaadás erősíti a hitet és a bizalmat életed pozitív kimenetele iránt.

5. Hála = Pozitív Energia:

A hála egy magas rezgésű érzelem, amely összeköt bennünket a szeretet, a bőség és a jólét univerzális energiájával. A hála gyakorlása hozzásegít minket ahhoz, hogy egy bőségesebb, boldogabb és teljesebb életet élhessünk.

Tehát, kedves olvasó, ne feledd el minden reggel megköszönni az ébredést és mindent, amit kaptál. Minden nap egy új lehetőség, hogy hálát adjunk azért, ami van, és megteremtsük a jövőt, amit szeretnénk.

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!