Ma van a megvalósuló álmok, vágyak napja, ma minden lehetséges!

Ma van a megvalósuló álmok, vágyak napja, ma minden lehetséges!

Kedves Olvasóink!

Ma egy rendkívül különleges napra ébredtünk – egy napra, amikor minden, amit eddig csak álmodtunk vagy vágytunk, elérhetővé válhat. Ma van a megvalósuló álmok és vágyak napja, és az Univerzum szeretete és bősége tárva-nyitva áll előttünk!

“Amikor Isten kinyit egy ajtót, senki sem zárhatja be. Ma az a nap, amikor az ajtók kinyílnak, és lehetőségek tárulnak fel előttünk. Ne féljünk lépni a lehetőségek felé, mert Isten ma mellettünk áll, hogy megvalósítsa álmainkat!”

A Biblia tele van ígéretekkel arról, hogy Isten támogat minket vágyaink elérésében, ha hiszünk és bízunk benne. Az egyik ilyen ígéretet Pál apostol írja le a Filippiekhez írt levelében: “Mindenre van erőm Krisztus által, aki megerősít engem.” (Filippi 4:13) Ez a vers nem csak arra emlékeztet, hogy van bennünk erő a nehézségek leküzdésére, hanem arra is, hogy képesek vagyunk megvalósítani álmainkat, ha hiszünk abban, hogy Isten mellettünk áll.

Az üzenet szerint a mai nap kiemelkedően erős energiákat hoz, amelyek elősegítik álmaink és vágyaink megvalósulását. Azok számára, akik már régóta várnak egy jelre vagy egy lehetőségre, hogy előrelépjenek, ez a nap kínálja a tökéletes időzítést. Legyen szó karrierváltásról, új kapcsolatok kialakításáról, vagy régóta dédelgetett projektek elindításáról, ma minden a helyére kerülhet!

Egészítsük ki ezt az inspiráló üzenetet egy rövid imával:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálásak vagyunk ma Neked azért a lehetőségekért és a szeretetért, amelyeket ránk árasztasz. Segíts nekünk kihasználni ezt a különleges napot, hogy lépjünk a vágyaink felé, és használjuk fel azokat az ajándékokat, amelyeket adtál nekünk. Adj nekünk bátorságot, hogy hiszünk abban, hogy ma minden lehetséges, és adj erőt, hogy megragadjuk azokat a lehetőségeket, amelyeket az élet elénünk tár!

Ámen.

Kedves Olvasóim, bízzatok abban, hogy ma minden lehetséges. Nyissátok meg szíveteket és elméteket, hogy fogadjátok az Univerzum bőségét és szeretetét. Higgyétek el, hogy az álmaitok, amiket oly régóta dédelgettek, ma valóra válhatnak. Lépjetek ki bátran, és ragadjátok meg azokat a csodálatos lehetőségeket, amelyeket ez a nap kínál nektek.

Szeretettel és végtelen lehetőségekkel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!