Ma van az év szerencsenapja, azt is elmondom hogy miért!

Ma van az év szerencsenapja, azt is elmondom hogy miért!

Üdvözöllek kedves Olvasó,

Tedd össze a két kezed, mert ma az év szerencsenapja! De vajon miért? Segítünk leleplezni és megérteni a kulisszatitkokat.

Gondoltad volna, hogy a napok energetikai lenyomatot hagynak rajtunk? Mégis, minden napja a hétnek, sőt az évnek is sajátos energiával bír. És ma, az év egyik legfényesebb napján, a szerencse csillaga ragyog ránk. Miért is? Az égi erők együttműködnek, hogy pozitív változásokat hozzanak életünkbe ezen a napon.

Most pedig imádkozzunk együtt:

“Mennyei Atyánk, ma van a szerencsenapunk. Kérünk, segíts minket, hogy kihasználjuk ezt a napot és észrevegyük a bőséget és szerencsét, amit tartogatsz a számunkra. Taníts meg minket arra, hogy szeretettel fogadjuk a jót, és megosszuk azt másokkal. Ámen.”

A szerencse nem csupán a véletlenek játéka. A szerencse azt jelenti, hogy nyitottak vagyunk a lehetőségekre, hálásak vagyunk a jelenlegi áldásainkért, és készen állunk befogadni az új áldásokat. Ez az a titok, ami megnyitja a szerencse kapuját.

Fogadd ezt az áldást, hogy ma teljes mértékben élvezhesd a szerencsét:

“Áldjon meg téged az Úr bőséggel és szerencsével ezen a napon. Legyen a szíved tele örömmel és hálával, és oszd meg ezt az energiát másokkal, hogy ők is részesülhessenek benne. Ámen.”

Az év szerencsenapja egy remek alkalom arra, hogy megtapasztaljuk a világ csodáit. Oszd meg ezt a cikket másokkal, hogy ők is részesülhessenek a szerencsében, és együtt ünnepelhessük ezt a csodálatos napot!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!