Megnyugvás és Erő a Mindenszentek Ünnepén: Hogyan Segíthet Isten és Az Angyalok a Nehézségeink Megoldásában

Megnyugvás és Erő a Mindenszentek Ünnepén: Hogyan Segíthet Isten és Az Angyalok a Nehézségeink Megoldásában

Kedves Olvasóink!

A mai napon, amikor a mindenszentek ünnepét üljük, szeretnék veletek megosztani egy üzenetet, amely remélhetőleg erőt és bíztatást ad a mindennapi élet kihívásaihoz. Ahogyan a Biblia is mondja:

“Hiszen a Szent Szellem, akit Isten adott nekünk, nem a gyávaság szelleme, hanem az erőnek, isteni szeretnek, kiegyensúlyozottságnak és fegyelmezettségnek Szelleme” (2 Timóteus 1:7)

A mindenszentek ünnepén különös módon emlékezünk meg azokról, akik már nem lehetnek köztünk, de akiknek az emléke tovább él szívünkben. Ez az a nap, amikor a szentek és az elhunyt szeretteink felé fordulunk, és megköszönjük nekik azokat az értékeket és tanításokat, amelyeket ránk hagytak.

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy történetet. Egy fiatal lányról, aki elveszítette az édesanyját, és a mindenszentek ünnepén különös módon kapott üzenetet az édesanyjától. A lány egy angyali üzenetet kapott, amelyben az édesanya azt üzente, hogy mindig vele van, és hogy az ő imái és szeretete mindig ott lesznek vele. A lány hálás szívvel fogadta az üzenetet, és tudta, hogy az édesanya szelleme mindig őt vezeti és védi.

A mindenszentek ünnepének fontossága tehát nem csupán az elhunytak megemlékezésében rejlik, hanem abban is, hogy megtanuljuk értékelni és megbecsülni azokat a leckéket, amelyeket az elhunyt szeretteinktől kaptunk.

“Amikor szembenézünk a nehézségekkel, ne azt kérdezzük, miért történik ez velem? Hanem azt, hogy mit tanulhatok ebből?”

Az üzenetünk tehát az, hogy bízzunk abban, hogy az Isten és az angyalok mindig mellettünk állnak, és hogy az elhunyt szeretteink szelleme mindig vezet minket. Engedjük, hogy ez az üzenet erőt adjon nekünk, és segítsen megtalálni a békét és a reményt a mindennapi életünkben.

Ne felejtsétek el megosztani ezt az üzenetet másokkal is, hogy mindenki részesülhessen az angyalok és Isten bíztatásából!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!