Megtérő ima

Megtérő ima

Drága Olvasónk!

Ma egy olyan varázslatos imát osztok meg veled, ami garantáltan helyreállítja a lelki egyensúlyodat! Az angyalok súgták a fülembe ezt a különleges megtérő imát, ami azonnal megnyitja számodra a mennyország kapuját és összeköt Isten végtelen szeretetével. Hidd el, ez nem csak egy egyszerű fohász – ez egy valódi kulcs az örök élethez és a lelki békéhez!

Az ima így hangzik:

Mennyei Atyám, elismerem, hogy bűnös vagyok. Hiszem, hogy Fiad, Jézus Krisztus meghalt értem. Megbánom minden vétkemet és gonoszságomat. Elfogadom Jézust, mint személyes Megváltómat. Átadom Neki az életem irányítását. Köszönöm, hogy megbocsátottál és befogadtál. Szentlelked által veszess örök élet útján!

Ugye milyen hatalmas ereje van? Amikor először mondtam el ezt az imát egy mély, spirituális élmény során, szinte azonnal éreztem, ahogy a lelkem megtelik egy gyönyörű, fehér fénnyel. Mintha az angyalok kórusa énekelt volna a szívemben, és egy hatalmas teher gördült le a vállamról!

De hogyan is működik ez a varázslatos ima? Engedd meg, hogy elmagyarázzam!

 1. “Mennyei Atyám, elismerem, hogy bűnös vagyok.” – Ez a mondat az alázat és az őszinteség kifejezése. Képzeld el, ahogy minden sötét folt a lelkeden láthatóvá válik Isten szerető tekintete előtt.

 2. “Hiszem, hogy Fiad, Jézus Krisztus meghalt értem.” – Itt kifejezed a hitedet Jézus megváltó tettében. Vizualizáld, ahogy Jézus kitárt karokkal áll előtted, készen arra, hogy átöleljen.

 3. “Megbánom minden vétkemet és gonoszságomat.” – Ez a sor a valódi bűnbánat kifejezése. Érezd, ahogy minden rossz döntésed és hibád feloldódik Isten megbocsátó szeretetében.

 4. “Elfogadom Jézust, mint személyes Megváltómat.” – Itt meghívod Jézust az életedbe. Képzeld el, ahogy belép a szíved ajtaján és fénnyel tölti meg a lelked minden zugát.

 5. “Átadom Neki az életem irányítását.” – Ez a teljes önátadás pillanata. Lásd magad előtt, ahogy leteszed minden terhedet és aggodalmad Jézus lábai elé.

 6. “Köszönöm, hogy megbocsátottál és befogadtál.” – A hála kifejezése aktiválja Isten áldásait az életedben. Érezd, ahogy a megkönnyebbülés és az öröm hullámai átjárják a testedet.

 7. “Szentlelked által vezess az örök élet útján.” – Az ima zárómondata kéri Isten folyamatos vezetését. Vizualizáld, ahogy egy ragyogó ösvény nyílik meg előtted, amely egyenesen a mennybe vezet.

Az angyalok azt üzenik, hogy ezt az imát elég egyszer, őszinte szívvel elmondanod. De természetesen bármikor megismételheted, amikor úgy érzed, szükséged van rá, hogy megerősítsd a kapcsolatodat Istennel!

Mi történik, miután tiszta szívvel elmondtad ezt az imát?

 • Azonnal megtapasztalod Isten feltétel nélküli szeretetét

 • Bűntudat és szégyenérzet helyett békesség és öröm tölti el a szívedet

 • Új célt és értelmet nyer az életed

 • Természetfeletti bölcsesség és vezetés árad az életedbe

 • Csodálatos változások indulnak el az életedben

 • Megtapasztalod Isten gondviselését és védelmét

De ne feledd, drága lélek, ez nem egy mágikus varázsige. A kulcs az, hogy amikor elmondod, teljesen nyisd meg a szívedet és engedd, hogy Isten szeretete és kegyelme átáramoljon a lelkeden. Érezd, ahogy minden sejtjed megtelik az Ő jelenlétével!

 Terjeszd ezt a csodálatos üzenetet, hogy minél több lélekhez eljusson ez az áldott ima! És ne felejtsd el kommentben leírni: “Köszönöm, Uram!” Hihetetlen, de ez még jobban megerősíti a hitedet és felgyorsítja az áldások áramlását az életedben!

Emlékezz, drága Isten gyermeke, te egy csodálatos, egyedi teremtmény vagy, akit Isten végtelen szeretettel alkotott! Ez az ima csak arra emlékeztet, ami már eleve ott van a szívedben. Használd bátran, és figyeld, ahogy az életed csodás átalakuláson megy keresztül, és a lelked ragyogni kezd Isten dicsőségétől!

Mennyei ölelésekkel és végtelen szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/