Megvilágosodás Életünk Labirintusában

A Lámpás Útmutatás: Megvilágosodás Életünk Labirintusában

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretett Olvasóink!

Ebben a kegyelemmel és szeretettel teli világban, minden nap új kihívásokkal, új meglepetésekkel és új lehetőségekkel szembesülünk. Ezek a nehézségek, bármennyire ijesztőek vagy zavarba ejtőek is, mind csupán egy dolgot jelentenek: az életünk útvesztőjében járunk. Igen, ez a labirintus sokszor összetett és zavaros lehet. De emlékezzünk: minden labirintusnak van kijárata.

Ám hogyan találhatunk kiút az élet nehézségeinek útvesztőjéből?

A válasz: A Lámpás Útmutatásban rejlik.

Az Isteni Lámpás

Képzeld el, hogy az életed labirintusa sötét és zavaros. De van nálad egy lámpás – egy Isteni Lámpás. Ez a lámpás bármikor megvilágítja utadat, vezet és mutatja az utat a sötétségből a világosságba. Mindössze annyit kell tenned, hogy engeded Isten szeretetének fényét beáradni az életedbe.

Imádkozz!

Ha úgy érzed, hogy el vagy veszve, állj meg egy pillanatra, hunyd le a szemed és imádkozz. Mondj egy egyszerű imát, mint például ez:

“Drága Isten, adj erőt és bátorságot nekem, hogy szembenézzek az élet nehézségeivel. Világosítsd meg utamat a labirintusban, és segíts megtalálni a kiutat a nehézségekből. Tudom, hogy a Te szereteted, bölcsességed és irányításod vezet majd engem a sötétségből a világosságba. Ámen.”

Az Áldás Ereje

Végül, mindig emlékezz, hogy nem vagy egyedül ebben a labirintusban. Isten mindig veled van, és áldása soha nem hagy el. Így szól az áldás:

“Nyugodj meg a szeretet Istenének békéjében, aki vezet téged a labirintus sötét útjain, a kiút fényéhez. Az Ő fénye ragyogjon rád, és adjon neked erőt és bátorságot, hogy továbbhaladj az utadon, és hogy találd meg a kiutat minden nehézségből. Ámen.”

Emlékezz, minél többen osztják meg ezt a bejegyzést, annál nagyobb lesz az áldás ereje, mert a szeretet és a fény terjedni fog, és eléri mindenkit, aki szüksége van rá. Mert az igazi csoda az, amikor a szeretet összeköt minket, még a legnehezebb időkben is.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!