Minden, amit hálás szívvel teszel, közelebb visz a lelki békédhez!

Minden, amit hálás szívvel teszel, közelebb visz a lelki békédhez!

Kedves Olvasóink,

Ezen a gyönyörű napon, amikor minden teremtmény Isten dicsőségét énekli, szeretnék megosztani veletek egy mélyen megnyugtató és inspiráló üzenetet: “Minden, amit hálás szívvel teszel, közelebb visz a lelki békédhez!”

Emlékezzünk arra a bibliai igére, amely megszólítja szívünket és lelkünket:

“Mindig örüljetek. Imádkozzatok szüntelenül. Minden körülmények között adjatok hálát, mert ez Isten akarata ti veletek kapcsolatban Krisztus Jézusban.” (1Thesszalonika 5:16-18).

Ez az igevers arra emlékeztet minket, hogy a hálás szív nem csak egy belső állapot, hanem egy olyan életforma is, amely közelebb visz minket a lelki békéhez és Isten szeretetéhez.

A következő időszakban különleges áldások várhatóak azok számára, akik hálás szívvel élnek és cselekednek. A hála gyakorlása nem csak javítja a lelki állapotunkat, hanem magához vonzza az Univerzum pozitív energiáit is. Ezért bátorítalak benneteket, hogy keressétek a mindennapok apró csodáit, amelyekért hálásak lehetünk, és osszátok meg ezt a hálát másokkal is.

Legyen a mai az a nap, amikor tudatosan döntötök a hálás élet mellett. Engedjétek, hogy minden gondolatotok, szavatok és tettetek ebből a mély hálából fakadjon, és figyeljétek meg, hogyan tölti be életeteket a béke és a szeretet!

Ima a hálás szívért és a lelki békéért:

“Drága Mennyei Atyám, hálával tölti el a szívem minden, amit adtál nekem. Köszönöm a végtelen szereteted, a gondoskodásod és az élet apró csodáit, amelyek mindennapjaimat gazdagítják. Kérlek, segíts nekem mindig hálás szívvel élni, és ezen keresztül közelebb kerülni a lelki békémhez. Áraszd rám a bölcsességedet és a türelmedet, hogy meglássam és értékeljem az életemben lévő áldásokat, még a nehéz időkben is. Tölts el engem és körülöttem lévőket is békével és szeretettel, hogy együtt növekedhessünk a Te szeretetedben.

Ámen.”

Kedves Olvasóink, bízzatok abban, hogy a hálás szívvel végzett minden cselekedet közelebb visz titeket a lelki békéhez. A hálás életmód nem csak magatokat, de környezeteteket is pozitívan befolyásolja, így hozva létre egy szeretettel telibb világot.

Áldásokkal és szeretettel töltött napot kívánok nektek, tele hálával és lelki békével!

Áldás, erő és remény kísérjen benneteket minden nap, minden lépésben!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!