Minden nap van valami, amiért hálásak lehetünk – A mindennapi hála ereje!

Minden nap van valami, amiért hálásak lehetünk – A mindennapi hála ereje!

Üdvözlet, Kedves Olvasó!

Ma arról szeretnék beszélni neked, ami talán a legfontosabb a spirituális úton: a hála gyakorlásáról. A hála az egyik legerősebb rezgés, amit ki tudunk sugározni, és csodálatos módon képes megváltoztatni az életünket.

A hála olyan, mint egy ajándék az Univerzumnak. Amikor hálásak vagyunk, kinyitjuk a szívünket a csodák felé, és teret hozunk létre a bőségnek az életünkben.

1. Mindennapi Hála Gyakorlat: Kezdd minden napodat egy listával. Írd le az öt dolgot, amire a leginkább hálás vagy aznap. Lehet az egy finom étel, egy kedves gesztus, vagy egyszerűen csak a napfelkelte. Az a lényeg, hogy mindig találj valamit, amiért hálás lehetsz.

2. Hála az Univerzumnak: Köszönd meg az Univerzumnakk a mindennapi ajándékokat, akár nagyokat, akár kicsiket. Ez nem csak az Univerzum felé küld ki pozitív rezgéseket, hanem segít abban is, hogy ráébredj, mennyi mindenre lehetünk hálásak.

3. Hála Istennek: Ne felejtsd el megköszönni Istennek az élet ajándékát. Emlékezz, minden nap egy újabb lehetőség arra, hogy megtapasztaljuk a szeretetet, a békét és a bőséget.

4. A Hála ereje: A hála nem csak arról szól, hogy jobban érezzük magunkat. A hála gyakorlása képes megnyitni a szívünket, és összekapcsolni minket a bőség, szeretet és öröm frekvenciájával. Ez pedig hozzásegít minket ahhoz, hogy egy bőségesebb, boldogabb és teljesebb életet élhessünk.

Tehát, kedves olvasó, emlékezz arra, hogy minden nap ad valamit, amiért hálás lehetsz. Akár nagy dolgokról van szó, akár apró örömökről, mindig van okunk a hálaadásra.

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!